Операция Фоксли, или план Б за убийството на Хитлер

Операция Фоксли, или план Б за убийството на Хитлер

0

Плановете на убийство на Адолф Хитлер не били един и два, като дори германците са искали да го отстранят преди да е започнала Втора световна война.

1

Втората световна война

Втората световна война - Новите заглавия и публикации. Необясними явления, загадки и всичко на тема Втората световна война. Любопитни статии за Втората световна война от Средновековието до наше време. Феномени, загадки, паранормални явления и Втората световна война.
Втората световна война - Най-смъртоносните войни в човешката история

Най-смъртоносните войни в човешката история

15.06.201601469

Войната е стара, колкото и самото човечество. Най-старите сведения за подобни конфликти са отпреди 14 хиляди години. Доказано е, че от неолита досега винаги са се водили сражения в една или друга част на Земята.

Втората световна война - Изчезналата Кехлибарена стая е зазидана в бункер

Изчезналата Кехлибарена стая е зазидана в бункер

08.05.20160818

Прословутата Кехлибарена стая, която мистериозно изчезва в разгара на Втората световна война, е зазидана в комплекс бункери във Варминско-Мазурското войводство, недалеч от границата с Калининградска област.

Втората световна война - Бивш агент на ЦРУ: Хитлер още е жив!

Бивш агент на ЦРУ: Хитлер още е жив!

24.01.2016011051

Адолф Хитлер е инсценирал самоубийството си и в действителност не е умрял, а е избягал на остров Тенерифе, а оттам е отпътувал за Аржентина, където доживява старините си до днес

Втората световна война - Белезите от Холокоста се предават генетично

Белезите от Холокоста се предават генетично

26.08.201511330

Според учени от катедра Генетика към университетската болницата Маунт Синай в Ню Йорк травмите, причинени от ужасите през Холокоста, се предават на децата и внуците на преживелите съвременници на еврейския геноцид, съобщава вестник Гардиан.

Втората световна война - Заболяване се крие зад безразсъдните решения на Хитлер?

Заболяване се крие зад безразсъдните решения на Хитлер?

09.07.201502234

Последно изследване на учени от Питсбъргския университет твърди, че изходът от Втората световна война може да е бил съвсем различен, ако не било тежко заболяване на Хитлер, което го накарало да вземе редица безразсъдни решения, довели до разгрома му.

Втората световна война - Намериха тайния архив на Химлер

Намериха тайния архив на Химлер

29.01.201416110

Документи и писма на един от ръководителите на нацистка Германия през Втората световна война - Хайнрих Химлер, бяха открити в частен дом в Израел.

Втората световна война - Метамфетамините – тайното оръжие на Вермахта

Метамфетамините – тайното оръжие на Вермахта

22.05.201323804

Най-накрая е открита истинската причина за прословутата немска издръжливост. Оказва се, че едно вълшебно хапче е зареждало германските войници по времето на Втората световна война с енергия.

Втората световна война - Хитлер планирал да унищожи света с космическо оръжие

Хитлер планирал да унищожи света с космическо оръжие

02.04.201394733

Амбицията и желанието за победа на райхсканцлера на Германия Адолф Хитлер не е познавала граници. След обрата на войната през 1943г. Хитлер се обръща за помощ към инженера Херман Оберт.

Втората световна война - Хитлер издигнат от тайно общество

Хитлер издигнат от тайно общество

12.11.201236544

Хитлер не е имал нужда да завладява Сталинград и Владикавказ от стратегическа гледна точка, за да победи Сталин. Според някои източници упорството му идва от увлечението му по окултизма.

Втората световна война - Неразрешени Мистерии от Втората Световна Война

Неразрешени Мистерии от Втората Световна Война

07.11.2012017786

Около събитията през Втората световна война има много класифицирани информации, които пораждат и много мистерии около различни исторически факти свързани с войната.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

В Съновник.бг на тази подстраница ще намериш последните материали и публикации на тема Втората световна война. Нашият екип се старае да въвежда постоянно разнородни материали за Втората световна война. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Втората световна война. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Втората световна война. Втората световна война, снимки и мнения.