Интересно! Вижте защо космическият студ не успява да убие астронавтите

Интересно! Вижте защо космическият студ не успява да убие астронавтите

0

Космическият студ е една огромна пречка пред астронавтите. От НАСА обясняват как може да оцелее човек в подобни условия.

1

АПОЛО

АПОЛО - Новите теми и материали. Необясними явления, загадки и всичко на тема АПОЛО. Любопитни статии за АПОЛО от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и АПОЛО.
АПОЛО - Луната е очукана от гръмотевици

Луната е очукана от гръмотевици

20.09.20160167

Повърхността на Луната е изцяло издълбана и това е видимо от Земята. До сега се смяташе, че виновници за това са удари от други небесни тела. Оказва се обаче, че не само те са причина за неравенствата.

АПОЛО - Магнитно сърце на Луната е генерирало магнитно поле

Магнитно сърце на Луната е генерирало магнитно поле

09.12.20140896

В миналото Луната е имала магнитно сърце, което ѝ е помогнало да генерира магнитното поле – много по-силно от земното, предполагат учени пред американския канал Дискавъри.

АПОЛО - НАСА контактува с извънземни

НАСА контактува с извънземни

20.07.20102517135

Представители на извънземни цивилизации и НЛО неведнъж са се опитвали да осъществят контакт със Земята. Според американски астронавт НАСА общува с пришълци от други планети.

АПОЛО - Аполо 20 изследвал тайно НЛО на Луната

Аполо 20 изследвал тайно НЛО на Луната

17.04.2010611911

През 1976 година в рамките на програмата Аполо се е провела засекретена мисия Аполо 20 . Нейната цел е била да изследва космически кораб с извънземен произход на Луната.

АПОЛО - Извънземни има, твърди американски астронавт

Извънземни има, твърди американски астронавт

22.04.200928632

Бивш американски астронавт и други НЛО привърженици отново хвърлиха света в размисли, обявявайки, че няма съмнение, че са ни посещавали извънземни.

В Съновник.бг на тази страница ще намериш последните теми и статии относно АПОЛО. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за АПОЛО. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за АПОЛО. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и АПОЛО. АПОЛО, снимки и мнения.