Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен в Sanovnik.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Сънувах починалата си баба, която ме викашепреди 8 годиниЗдравейте,

    На 20.04.2016г. срещу 21.04.2016г., сънувах баба ми, която почина на 14.04.2016г.
    Стоях в една мрачна стая. Сякяш беше задимена. Баба ми се появи на вратата и ми казва, хайде ела да тръгваме. Аз се зачудих понеже зная от майка, че когато те вика мъртъв човек не трябва да ходиш. П

    осле и казах:Къде да тръгвам? Тя пак каза: ела..., ела. Аз се смутих и все едно се съгласих, но не исках и не бях сигурна какво да правя. В това време стана черно пред очите ми. Може би след две секунди се върнах в същата стая с баба ми и и казах: Тръгвай ти бабо, хайде чао,чао. Направо сякаш я изгоних. После се събудих.

    Как го разбирате този сън? Да ви призная, малко се поизплаших.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Сънувах баба Вангапреди 8 годиниДруги идеи?
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Сънувах, че мъжът ми го убиватпреди 8 годиниЗдравейте,
    От личен опит Ви казвам, че този сън не е лош!
    Когато сънувате, че някой е починал, това означава, че е му е умряло лошото. Както искате така го разбирайте. Аз съм сънувала много приятели и роднини в подобна ситуация. Сънувала съм дори и себе си. Всички са си живи и здрави.
    Поздрави!
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Сънувах баба Вангапреди 8 годиниЗдравейте,
    Ще Ви разкажа, какво сънувах миналата нощ.
    С майка ми и баща ми бяхме при баба Ванга. Тя първо я попита за брат ми. Баба Ванга каза, че той е добре там, да не го мисли. Майка пак я попита с недоверие и тя и отговори, че добре си живее, да не се притеснява. Само за разяснение, брат ми е в чужбина от две години и не сме го виждали, но се чуваме по телефона и виждаме на снимки.
    След това баба Ванга ме погледна, погледна ме в очите, а после главата над лявото ми око. Аз си зададох въпроса, дали вижда тумора в главата ми. Пак да разясня, аз нямам тумор.

    После баба Ванга каза на майка, купи една вафла и ела. Майка се обърна към нея и я попита, пак ли да идваме. Тя каза довечера в девет часа ще донесеш една вафла, защото пиленцето с което е била дъщеря ти, иска да си я отнесе.

    След това в момент на пробуждане сякаш държах пиле с окървавено телце, но не си спомням. И май щях да го нося и него на Баба Ванга. Спомням си че имаше духове около нас и можех да си направя зрението така, че да ги виждам. Тези духове се ядосваха, когато татко почна да се дразни за нещо. Почваха да хлопат прозорци, врати, шкафове...

    Много странен сън. Някой има ли предположение, как да го тълкувам?
    Благодаря!
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Продължавам да го сънувампреди 8 годиниЗдравейте,
    Продължавам да сънувам съседа си, дори и да не сме съседи вече. Аз с този човек не съм имала никакви взаимоотношения. Дори не винаги се поздравяваме. Имаше моменти дори го сънувах почти всяка седмица. За мое щастие този период отмина. Но все пак продължавам да го сънувам. В сънищата ми не сме били в добри взаимоотношения. Прегръщали сме се веднъж. Обаче в последният ми съм се целунахме /преди да се целунем видях брачната си халка/ и си помислих- "това трябваше да се случи отдавна",в този момент си помислих, че си имам семейство и трябва да спрем. След това се събудих. Преди да се развие така сънят ми дори не си говорихме с добър тон. Той се вайкаше, как ще живее, ако загуби майка си. Изпи доста бира и се напи. Съпругът ми си пийва бира и си имам само майка вече. Може ли това всъщност да е той в сънят ми?