Пламена M.
Пламена M.
Джедай

Моята Стена

  • /Пламена M.Пламена M.добави отговор към форумната тема: Бивше гадже, с което не си говоримпреди 6 годиниАми трябва да поговорите. Може би не ви е писано да сте заедно, но трябва да изчистите кармата помежду си.
  • /Пламена M.Пламена M.добави отговор към форумната тема: Сънувах бяла котка с крилапреди 6 годиниЗдравейте, имате нужда от приятелка.
  • /Пламена M.Пламена M.добави отговор към форумната тема: Сънувам бившия постояннопреди 6 годиниВ 99% от случаите няма значение с кого е сънят. Акцентът не е върху партньора, а по-скоро върху случващото се в самия сън. Той на подсъзнателно ниво ти казва какво ти липсва в настоящата връзка. Бившият ти е просто посредник на подсъзнанието, с който ти казва това, което иска.
  • /Пламена M.Пламена M.добави отговор към форумната тема: Някакъв човек се опитваше да загаси горящо момченцепреди 6 годиниКогато в съня си видиш горящ човек, това значи, че се измъчваш от скрита страст, на която не смеете да се отдадете и това ви изгаря отвътре. Също така присъни ли ти се горящ човек, това може да е знак, че необикновено смело начинание може да се увенчае с успех.
  • /Пламена M.Пламена M.добави отговор към форумната тема: Сънувах поле със сини лалетапреди 6 годиниЩе се радваш на добри новини, истинска и невинна любов.
  • /Пламена M.Пламена M.добави отговор към форумната тема: Сънувах,че разговарям с кучепреди 6 годиниГовориш ли с куче - ще имаш надмощие над врага си.
  • /Пламена M.Пламена M.добави отговор към форумната тема: Сънувам любов с учителя си...Защо?преди 6 годиниХаха, много як сън. Значи - няма нищо странно да сънуваш нещо с човек, с който си имал контакт през деня. Еротичните и сексуални сънища не се разглеждат от гледна точна на това с кого са, а какво се случва в тях. Това, което си сънувала, ти липсва в настоящата връзка - това е. Понякога мозъкът ни ни казва нещата по доста нетипичен начин, но няма как да е по-ясен.
  • /Пламена M.Пламена M.добави отговор към форумната тема: Баба ми беше с много красива зелена рокляпреди 6 годиниБлизките ни идват в сънищата ни, за да ни успокоят, че са добре на онзи свят. Така успокояват вас. Пуснете ги да преминат отвъд, защото когато им се налага да обличат човешкото си тяло - боли. Има и друг вариант - те може да ви предупреждават за нещо или да искат да ви покажат, че са до вас, през периода, през който преминавате.
  • /Пламена M.Пламена M.добави отговор към форумната тема: Има ли магия за лош късмет и как се разваля?преди 6 годиниИма добри съвети
  • /Пламена M.Пламена M.добави отговор към форумната тема: Има ли магия за лош късмет и как се разваля?преди 6 годиниhttp://sanovnik.bg/n4-29519-%D0%94%D0%B0_%D1%81%D0%B5_%D0%BE%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BC_%D0%BE%D1%82_%D0%BB%D0%BE%D1%88%D0%B8%D1%8F_%D0%BA%D1%8A%D1%81%D0%BC%D0%B5%D1%82