Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен в Sanovnik.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Сън с душата извън тялотопреди 7 месецаЗдравейте!
    Имах сън днес, след който се събудих много притеснена и тъжна, дори плаках.
    Не мога да си го обясня и затова реших да се допитам тук.

    Сънувах себе си, болна, умираща, на легло, може би след тежка болест, с тежко дишане със затворени очи. Но в съня аз вземах участието на душата си. Стоях отстрани и гледах тялото си как е болно, а душата ми се чувстваше лека, жива. Сънувах детето си как минава покрай душата ми и сяда до болното ми тяло и душата ми му говореше, че майка му е болна, това тяло е много изстрадало, но то не я чуваше. Говореше му и нещо за връщане, като оздравее , но това не го помня добре като се събудих ....
    Какво може да значи този сън?

    Преди две седмици сънувах как лежа в леглото си в което реално съм, пижамата с която съм ... и някой влиза в стаята, чувам че идва до мен зад гърба ми ( тъй като бях леглана по корем, с лице към стената) и исках да се обърна да видя кой е, но не можех. Усетих нещо как ме докосна по ръката, беше много реално все едно наистина усетих допир. Много ме беше страх и най- накрая успях да се обърна, и замалко видях че е някакво тяло в бяла светлина стоеше до леглото ми. И се стреснах и се събудих със сърцебиене.

    Според вас сънищата носят ли послание и можем ли да им вярваме?
    Забелязала съм 2 пъти, че като съм сънувала паднали зъби и на другия ден в единия случай имаше смърт , а в другия научих че ще оперират близък.
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в sanovnik.bgпреди 7 месеца