Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сън с душата извън тялото

Сън с душата извън тялото

  • 20.09.23 01:28#1Потребител#333292Потребител#333292НовакРегистрация: 20.09.23Град: -Отговори: -Сън с душата извън тялотоЗдравейте!
    Имах сън днес, след който се събудих много притеснена и тъжна, дори плаках.
    Не мога да си го обясня и затова реших да се допитам тук.

    Сънувах себе си, болна, умираща, на легло, може би след тежка болест, с тежко дишане със затворени очи. Но в съня аз вземах участието на душата си. Стоях отстрани и гледах тялото си как е болно, а душата ми се чувстваше лека, жива. Сънувах детето си как минава покрай душата ми и сяда до болното ми тяло и душата ми му говореше, че майка му е болна, това тяло е много изстрадало, но то не я чуваше. Говореше му и нещо за връщане, като оздравее , но това не го помня добре като се събудих ....
    Какво може да значи този сън?

    Преди две седмици сънувах как лежа в леглото си в което реално съм, пижамата с която съм ... и някой влиза в стаята, чувам че идва до мен зад гърба ми ( тъй като бях леглана по корем, с лице към стената) и исках да се обърна да видя кой е, но не можех. Усетих нещо как ме докосна по ръката, беше много реално все едно наистина усетих допир. Много ме беше страх и най- накрая успях да се обърна, и замалко видях че е някакво тяло в бяла светлина стоеше до леглото ми. И се стреснах и се събудих със сърцебиене.

    Според вас сънищата носят ли послание и можем ли да им вярваме?
    Забелязала съм 2 пъти, че като съм сънувала паднали зъби и на другия ден в единия случай имаше смърт , а в другия научих че ще оперират близък.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 11.10.23 04:46#2MSLMSLНовакРегистрация: 01.09.23Град: ВарнаОтговори: 11от: Сън с душата извън тялотоСънуването на себе си като болна и умираща може да отразява вашите субективни чувства на изнемощение, немощ и уязвимост. Вероятно сънуването на детето ви, което минава покрай душата ви и не ви чува, може да отразява вашите загрижености и чувства на недооцененост или неприсъствие във важни моменти от неговия живот. Съобщението за връщане след излекуване може да бъде вашият подсъзнателен начин да изразите желанието си да се възстановите и да се върнете към пълното си здраве и благополучие. Общо казано, този сън може да отразява вашите емоционални и физически изтърпявания, като същевременно подчертава важността на вашата вътрешна сила и желанието ви да се възстановите. Препоръчвам да отделите време за самоанализ и да се съсредоточите върху тези чувства, за да намерите начини за изцеление и самоусъвършенстванеОтговорОтговор с цитат
  • 11.10.23 04:53#3MSLMSLНовакРегистрация: 01.09.23Град: ВарнаОтговори: 11от: Сън с душата извън тялотоВторият сън: Сънят ви за леглото и пижамата ви указва на удобство, комфорт и познатост в живота ви. Влизането на някой в стаята и усещането на допир върху ръката ви представлява непознат елемент или ситуация, която влиза във вашата сфера на удобство. Бялата светлина и тялото, което стои до леглото ви, могат да символизират надежда, чистота или духовност. Страхът, който изпитвате, може да бъде резултат от предизвикателството да се справите с неизвестното или да приемете промяна. Вашата реакция да се обърнете и да видите кой е там може да отразява вашето желание да се разберете и да разкриете истината. Събуждането със сърцебиене може да бъде резултат от вълнение или търсене на решение на нещо, което ви тревожи. Пророчеството на този сън може да ви подсказва, че е време да се справите със страховете и да се обърнете към новите възможности и предизвикателства в живота си.
    Изправяне пред нови предизвикателства: Сънят може да бъде предупреждение, че скоро ще се изправите пред нови и неизвестни предизвикателства в живота си. Тези предизвикателства могат да ви донесат страх и напрежение, но също така може да имат потенциала да ви помогнат в личния ви растеж и развитие. Промяна в близкия кръг: Влизането на някой във вашата стая може да символизира промяна в близкия кръг на хора около вас. Това може да бъде нов приятел, романтичен интерес или просто някой, който ще промени динамиката на вашите отношения.
    Преодоляване на страхове: Страхът, който изпитвате в съня, може да отразява страховете и ограниченията, които изпитвате в реалния живот. Този сън може да ви подсказва, че е време да се справите със своите страхове и да излезете извън зоната си на комфорт, за да постигнете личен растеж и развитие.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest