Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен в Sanovnik.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонименпубликува в кулинарната мрежапреди 9 месецаМного ли е трудно човек да бъде себе си? Във забързаното ни ежедневие и не чак толкова забързано е редно хората да бъдем искренни и човечни. Но много често било то съзнателно или не гонейки някъква цел започваме да се изменяме. Аз съм бил сред много и различни граждани. Защото съм работил на административна длъжност, но подлостта на хората ескалира само и само да доминират над околните. Не е редно това!? Човек трябва да бъде естествен и на сбе си. Не да се окичва с маски и да се превъзнася за да постигне дадена цел. Да хората не сме еднакви, но в живота молко или повече си приличаме. През последнте години хората се материализират и от хора се превръщат в говеда. Мили хора не го правете:не се видоизменяйте не правете злини не бъдете подли и лицемерни.!? Бъдете себе си и мисля че в ежедневието животът ще е по-спокоен и ползотворен. Да изкореним от характерите си негативизма и опиатите. Да дадем път на чистата и положителна мисъл и дела. Животът е съднинк и Господа е неговият изпълнител върху човечеството. Колкото сме по-добри и положителни толкова повече природата ще ни дарява с красоти и ценности.!? Повечето люде казват: Животът е кратък, макар и да е така за някой животът е нещо безценно и никой няма право и да си помисли дори да отнеме нечии живот било то волно или неволно. Трябва да има справедливо законодателство и да мисли повече за приоритета на народа, а не за собствените си облаги. Да бъдем съвестни почтенни и парите да си останат средство за разплащане, а не цел за постигане на нечисти сделки и тъмни афери. Твърдо НЕе на корупцията и подмолните афери. ГРАЖДАНИ ОТ ВСЯКАКВА НАЦИЯ И ПОТЕКЛО. НЕКА ДА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ А НЕ ЧОВЕКОПОДОБНИ ЗАЩОТО ЧОВЕКЪТ Е НАЙ-ВИШАТА ФОРМА НА ЖИВОТ!?
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Що за хора са масоните?преди 7 месецаДа!? Има хора който сами по себе си природата ги е дарила със свръхспсобности. Хора като МАСОНИТЕ!? Знае ли някой какви хора са МАСОНИТЕ? Знае ли се каква е тяхната мисия в живота, какви са техните умения и каква ползотворност имат за и в живота тези хора? Имам някаква представа, но моля и за мнения ако има компетентни по темата!?
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Смяната на часовото времепреди 7 месецаЯвно на никой не му пука, че тази промяна води до нарушения в човешкия организъм и живот!?
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Смяната на часовото времепреди 8 месецаДа от 1979 година както сочи статистиката се сменя часовото време Пролет и Есен. Въртим стрелките час на зад, час напред. И на кого към днешна дата е необходимо това?

    Според мен това нещо ни вреди на здравето и не е ползотворно в никакъв аспект и сфера!Хората нервни, душите изтормозени, сънят ни неспокоен.

    Пълно самоунищожение! Моля, за някъкви обосновки ако има компетентни по тази тема!
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Компромис при несходство в характерапреди 8 месецаИмам в предвид и колеги, роднини, съседи. В интимен план да ставаш и си отиваш, но...... в други случай.!
  • /АнонименАнонименпубликува в кулинарната мрежапреди 9 месецаКомплексите като пречка в характера. Какви биват те?Как може да се абстрахираме от тях? Има ли лек?
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Компромис при несходство в характерапреди 9 месецаДо колко бихте пречупили характера си при нужда от контакт с не пoдходящи хора? Дава ли това отражение на здравословното Ви състояние!? Как преодолявате това несъответствие?
  • /АнонименАнонименпопълни профила сипреди 10 месеца
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в sanovnik.bgпреди 10 месеца