Sanovnik.bg»Мрежата»Кати в Sanovnik.bg
Кати
Кати
Новак

Моята Стена

  • /КатиКатидобави коментар към: Съдбата на зодия Рибипреди 1 годинаСъдбата на зодия РибиСъдбата на зодия Риби29.03.2013Не на 100% но доста вярно . Това с талантите и как не знам какво да ги правя... и ги подтискам ... :) За мое щастие не изпадам в депресивни състояния , обичам уединение , но нищо общо с депресия, по скоро творческо вдъхновение :) . Както е казано: По добре сам отколкото с когото и да е ;). И с годините ставам все по силна духом. Съвет към сродните - давайте си необходимото уедининие , то ни помага да се вслушаме по на дълбоко и да се преодкрием. И тогава започват да се случват щастливите "случайности" ;)! Това е така може би защото сме доста интуитивни , това е вярно и за мен :). Дайте си и необходимата доза увереност и може да покорим света ;) . Чуйте вътрешния си глас! Дайте си увереност ! Покорете света! :)
  • /КатиКатидобави коментар към: Коя зодия съм според месеца и датата на ражданепреди 2 годиниКоя зодия съм според месеца и датата на ражданеКоя зодия съм според месеца и датата на раждане15.08.2012От голямо значение е знака на асцендента , дори при някои хора е с по - голямо влияние от слънчевия знак.
  • /КатиКатигласува за: Коя зодия съм според месеца и датата на ражданепреди 2 годиниКоя зодия съм според месеца и датата на ражданеКоя зодия съм според месеца и датата на раждане15.08.2012
  • /КатиКатидобави коментар към: Датата на смъртта ви е закодирана във вашата кръвпреди 2 годиниДатата на смъртта ви е закодирана във вашата кръвДатата на смъртта ви е закодирана във вашата кръв11.12.2016Може би теста трябва да върви комплект с врачка, която да предрича евентуална заплаха от фатален инцидент ;)
  • /КатиКатипубликува на стената на: Пламена M.преди 2 годиниПърво ме привлече пеперуда №3 , после №1 и накрая №2 , затова прочетох описанието и на трите . Ако трябва да съм честна и трите ми подхождат като описание . Това означава ли, че съм противоречива личност ;) :D
  • /КатиКатидобави кратката статия: Какво означава името Стефан и какъв е мъжът Стефанпреди 2 годиниКакво означава името Стефан и какъв е мъжът СтефанКакво означава името Стефан и какъв е мъжът Стефан13.07.2022
  • /КатиКатипубликува на стената на: Потребител#315811преди 2 години, преди 2 годиниЗдравейте , мисля че трябва да се извините семпло и не натрапчиво и след тива да се дистанцирате. Оставете пространство на колежката си , а когато тя е готова да ви прости сама ще възобнови приятелските отношения.
    • Потребител#315811
      Потребител#315811Преди да ме посъветваш относно ситуацията напрвих нещо за което искам да те попитам грешка ли е То е : Понеже много се тормозих от вина относно колежката видях една нейна колежка и я питах дали я е виждала понеже много се тревожех за колежката си естествено зад гърба и занимавах тази нейната колежка . Тя пък ми наговори едни гадни работи Остави я, зарежи я после Отивай се сдожбрявай с нея. Това последното добре ама тревожи ме факта да не би тази нейната колежка да и е казала нещо и моята колежка да ме е намразила съвсем. Възможно ли е питам се и след всичкия тормоз на който я подложих дали ще ми повярва и има ли шанс за сдобряване?
    • Потребител#315811
      Потребител#315811Кати Още веднъж искам да ти благодаря за съдействието което ми оказа. Дадох и цялото време и пространство с идеята да си оправим отношенията обаче има нещо което много ме тревожи и желая да се допитам до теб дали правилно съм постъпила.
    • Потребител#315811
      Потребител#315811Благодаря Кати за съвета Права си Ще и дам пространство на колежката и ще я изчакам. Надявам се да се сдобрим, защото се чувсвам адски виновна и имам угризения на съвестта.
  • /КатиКатиси добави аватар. Добави и ти!преди 2 години
  • /КатиКатинаправи своята регистрация в sanovnik.bgпреди 2 години