Sanovnik.bg»Мрежата»Octopus в Sanovnik.bg
Octopus
Octopus
Новак

Моята Стена

 • /OctopusOctopusпубликува в кулинарната мрежапреди 2 годиниДвама затворници гледали навън през решетките на килията си. Единият бил устремен към звездите, а другият бил забил поглед в калта. Ние сме затворници на собствените си предразсъдъци. Какво ще видим зависи единствено от нас.

  Свободата е в това да избереш посока.
  Смелоста - да направиш първата крачка.
  Вярата е силата, която те движи напед.

  Да се откажеш е равносилно на това да се предадеш. Не е ли по-добре да паднеш в битка и да станеш герой в собствените си очи? Прави най-доброто, на което си способен във всеки един момент! Превърни се в това, което вярваш и знаеш, че можеш да постигнеш! Бъди най-добрата версия на себе си!
 • /OctopusOctopusдобави коментар към: Заветът на милионера (притча)преди 2 годиниЗаветът на милионера (притча)Заветът на милионера (притча)12.12.2021Почти съм убеден, че фалшивото усещане за безпаричие е някакъв вид комплекс от детството, който не може да бъде задоволен. Или както се казва в прословутата песен на Мая Нешкова - "Щастието с пари не се купува" ...и кака Мая прибра 10 000лв. на концерта си през 1994г. :D 5 от мен!
 • /OctopusOctopusгласува за: Заветът на милионера (притча)преди 2 годиниЗаветът на милионера (притча)Заветът на милионера (притча)12.12.2021
 • /OctopusOctopusси добави аватар. Добави и ти!преди 2 години
 • /OctopusOctopusнаправи своята регистрация в sanovnik.bgпреди 2 години