Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен в Sanovnik.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Кого да избера от двамата?!преди 3 годиниОт 2 години имам връзка с човек, към когото вече чувствата ми почнаха да изстиват, защото не ме уважава, унижава ме пред приятелите си, не е сериозен в ходенето на работа, а все пак имаме дете на 1 г не ми е изневерявал, но за сметка на това постоянно се караме, не ме изслушва, липсва комуникация, не ми цени труда, постоянно ме критикува, от различни полюси сме просто.

    Още не се е наживял.

    И от скоро се намеси във връзката ни и ми открадна сърцето момче, което е с 1 г по-малък, като мен е зодия Везни, изслушва ме разбира ме, добре се държи с мен, помага ми с чистенето от време на време, с детето, каза ми че има чувства към мен, а още преди да тръгна с моя, съм имала авантюра с него, но не продължи дълго, защото моя ме настрой срещу него.

    Направи интрига и тръгнах след има няма месец с него, без да знам, че е пияница и побойник и го търпя вече 2 г и половина най вече заради детето. А и аз докато съм с моя, тайно съм жадувала за това момче и той го е показвал с жестове и езика на тялото, без даже да се докосваме.

    Но сега просто усещам че се задълбочават нещата и не мога да спра да мисля за това момче, а и той не спира да ме търси. Защото по принцип се събират с моя виждаме се почти всеки ден. И не знам какво да правя...?!?

    Много ми са скъпи тия врачки и т.н.! А и не знам дали Везни и Везни си подхождат и дали ще се получат нещата... Някой да знае нещо по въпроса със зодиите и с такива колебания?