sanovnik.bg»Мрежата»Потребител#265446 в Sanovnik.bg
Потребител#265446
Потребител#265446
Новак
 • /Потребител#265446Потребител#265446добави форумната тема: Водата течеше от тавана - чиста и в големи количествапреди 9 месецаЗдравейте, напоследък много сънувам и то сънища, които ме разтърсват. Последният ми сън беше: бях в къщата на една моя роднина и там имаше наводнение. Водата течеше от тавана, беше чиста и в големи количества.

  Започнах да търся своята майка, която почина преди няколко месеца, влязох в банята и изведнъж в съня си си спомних как наистина намерих мама паднала в банята и не исках да ми се случва отново. Изпитах страх, когато в съня си отворих вратата на банята видях, че мама не е там и хукнах да я търся в другите помещения.

  Намерих я и тя ми каза, че трябва да измъкнем от къщата баба ми ( нейната майка ), която също почина преди години. Тогава в съня си се зачудих как ще спасим баба, като тя е умряла, но я намерихме и я измъкнахме на пътя пред къщата. Там имаше доста хора мина един комшия и аз го попитах дали може и собственичката на къщата да е вътре, за да я спася.

  Тогава се почувствах много объркана, защото в реалността тази роднина, която е собственик на споменатата къща, дойде да живее в нея след като ние се преместихме в новата ни къща и в съня ми щом баба и мама още живееха там и още са живи, се зачудих дали тази жена изобщо е дошла да живее там.

  Не знаех какво точно се случва, само знам, че последното което видях в съня си е как мама, цялата мокра, седеше до баба и я беше прегърнала.

  След като се събудих бях изплашена, обикалях къщата и всичко проверявах. Беше ме страх пак да заспя.
  Моля, ако някой може да разтълкува съня ми да ми пише, имам нужда да разбера какво се случва с мен
 • /Потребител#265446Потребител#265446направи своята регистрация в sanovnik.bgпреди 9 месеца