Sanovnik.bg»Мрежата»Rossi78 в Sanovnik.bg
Rossi78
Rossi78
Новак

Моята Стена

  • /Rossi78Rossi78добави форумната тема: Починалият ми баща ме удари на сънпреди 5 годиниЗдравейте,
    Преди малко се събудих плачеща от съня, който сънувах. Сънувах, че аз, починалите ми татко, баба и вуйчо сме в родната къща на майка, където тя и сега живее.

    Баба и вуйчо бяха в кухнята...аз ги наблюдавах от хола, понеже вратата беше отворена. Вуйчо дойде и седна срещу мен, обвиняваше ме ,че съм искала вратата да остане отворена,а аз казвах,че не е така.

    Очите му бяха зачервени все едно е плакал. В този момент и татко дойде и ме удари силно по гърба. Разплаках се не толкова от болката,колкото от това,че не ми вярват.

    И така се събудих обляна в сълзи...

    Ако някой може да разтълкува сънят ми,ще съм много благодарна !
  • /Rossi78Rossi78добави форумната тема: Сънувах, че колежка ми подстригва косата! Какво значи?преди 6 годиниСънувах,че с колежка,с която сме в много добри отношения, сме на селото ми. В стаята на долния етаж сме с двама непознати мъже. Тя ми подстригваше крайчетата на косата, а мъжете стояха седнали отстрани.

    Усещах,че тези мъже са лоши и станах, качих се на втория етаж, а там татко,който почина преди няколко години, спеше. Колежката остана долу сама с мъжете. По едно време я чух да вика за помощ,чувах как не може да си отвори вратата долу и как мъжете я заплашват. С

    ъбудих татко и двамата тръгнахме да слизаме по стълбите да помагаме и в този момент се събудих.

    Знам,че, когато ти подстригват косата на сън е лошо и съм притеснена какво да очаквам.

    Другото,което е, че винаги, когато сънувам някой починал близък,после или аз или някой от семейството ми се разболяваме.
    Моля, ако някой може да разтълкува сънят ми !
  • /Rossi78Rossi78добави форумната тема: Какво означават гробище и трупове в съня ми?преди 6 годиниСънувах, че съм започнала работа в гробище. Една жена обясняваше на мен и още един мъж, че иска да прегледаме всички гробове и да опишем труповете в какво състояние са.

    Виждах как започнаха да карат различни трупове. Ядосвах се,от каква сравнително хубава работа, съм попаднала на такава отвратителна. И се събудих разстроена.

    Може ли някой да разтълкува сънят ми!
  • /Rossi78Rossi78добави форумната тема: Сънувах, че се люлея на люлкапреди 6 годиниСънувах, че се люлея на люлка с дървена седалка без облегалка ,но с метални дръжки. Мястото около мен беше прекрасно, полянка с дръвчета. Чувствах се и прекрасно, щастлива... безгрижна и определено се наслаждавах на люлеенето.

    Някой може ли да разтълкува сънят ми! Благодаря!
  • /Rossi78Rossi78добави отговор към форумната тема: Сънувах,че разговарям с кучепреди 6 годиниplami_am :Говориш ли с куче - ще имаш надмощие над врага си.

    Благодаря за отговора!
  • /Rossi78Rossi78добави форумната тема: Сънувах,че разговарям с кучепреди 6 годиниАко някой знае какво означава,нека сподели.
  • /Rossi78Rossi78направи своята регистрация в sanovnik.bgпреди 6 години