Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен в Sanovnik.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Чувам присъствие в къщата нипреди 6 годиниВ нашата къща сме двама човека. Или поне така мислим... Квартирата ни е на повече от 100 години, но не знам дали това оправдава странните шумове, които чуваме.

    Обикновено това се случва вечер когато аз и съквартирантът ми сме в хола на първия етаж. Най-често гледаме филм когато изведнъж се чува звук сякаш от една стъпка, потропване, скърцане на дъски. Понякога шумовете са много силни все едно някой изпуска нещо, въпреки че всичко е наред, когато се качим да проверим.

    Опитахме се да го отдадем на рационални причини, като смяната на температурата между деня и нощта и възможния ефект върху къщата, но термометарът у нас не отчита голяма амплитуда.

    Още нещо, което е възможно да има връзка е че наскоро, ми се наложи да сваля огледалото от стената си за първи път и на гърба му открих рисунка със сини маслени бои на дете, за което хазяйката ни не знаеше нищо. Малко след нанасянето ни намерихме умрял гълъб точно пред вратата ни, което се случи на петък 13ти.

    Между другото чуваме тези звуци и докато пишем тази тема. Някой от вас имал ли е подобно преживяване? Как се е справил с него? Дали е съвпадение от случайности или някой от вас има възможни теории/предположения?