Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен в Sanovnik.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Вампирите - съществуват ли наистина?преди 6 годиниМедицината е признала официално заболяване наречено Таласемия, което е вид Анемия-заболяване на кръвта което днес се лекува с медикаменти. Според някой исторически източници през средновековието и преди това хора болни от това заболяване са си добавяли кръвни телца като са пиели животинска кръв,но някой са си позволявали и повече,да пият човешка заради по-голямото сходство на химически състав.

    Оттам е излезнал и митът за Вампирите. В днешно време съществуват друг вид вампири - Вампири на души , Енергийните вампири. Това са хора с неправилен начин на живот било от здравословна или от кармична гледна точка като по този начин са си наранили енергийното поле и компенсират с енергия от околните. Ще се радвам и вие да пишете мнения по темата.
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Какво знаете за Сенчестите хора?преди 7 годиниНапоследък се превърна в масово явление обикновени хора да забелязват астрални същества ,като това явление е по-известно като "Сенчестите хора". Какво знаете за тях? Дайте малко повече информация
  • /АнонименАнонименпопълни профила сипреди 7 години
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в sanovnik.bgпреди 7 години