Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен в Sanovnik.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Восъколеене и баене преди 8 годиниЗдравейте,
    Тази жена все още гледа ли на карти.Благодаря Ви
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Гледам приятелски онлайн само преди 8 годиниЗдравейте,
    Искам да разбера дали все още гледате на карти и дали ще Ви е удобно да ми гледате. Благодаря Ви предварително.
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Сънувах как любимия ми иска бебепреди 8 годиниЗдравейте,
    Сънувах как любимия ми иска да имаме бебе и го повтаряше постоянно и в един момент се озовах в ръцете с новородено бебе.А той беше много радостен от това и после се събудих.Може ли да ми кажете какво означава това. Благодаря Ви !
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Сънувах 70 малки кученца и подминах любимияпреди 8 годиниЗдравейте,

    От много време винаги сънувам човека които обичам.Лошото е ,че или се държи все едно мен ме няма или както вечерта аз го подминах и отивах в някаква висока сграда за среща за нещо важно.Преди това сънувах тези 70 малки кученца с черно и бяло и ги взех при мен за да не им се случи нещо.После се намерих в някаква фирма или нещо подобно и кученцата избягаха и 5 коли различни тръгнаха да ги търсят.После се появи една актриса -руса с дълга коса и добре облечена и ми говореше за кученцата.След това вървях през един голям площад и това беше в Брюксел подминах любимия си и той седеше доста учуден от това.Влязох на среща в тази сграда и нещо обсъждах.

    А преди време имах сън които и така не разбрах по време на кампания видях любимия си да говори на сцената.Имаше много хора имаше до мен един млад мъж.След като любимия свърши да говори изведнъж излезе без да каже нищо но после се върна и в един момент младия мъж държеше новородено бебе.А всички около мен започнаха да смучат бебешки биберон и любимия прегърна младия мъж с новороденото бебе и ми говореше. Така и не разбрах смисъла на това може ли да ми помогнете с това .... Благодаря Ви !
  • /АнонименАнонименси добави аватар. Добави и ти!преди 8 години
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в sanovnik.bgпреди 8 години