Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен в Sanovnik.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Съществува ли някаква сила?!преди 6 годиниМежду религията и Исус Христос има фундаментална разлика! Всички тези ритуали, палене на свещи, икони и т.н. са човешка измислица. Казано накратко, религията е съвкупност от вярвания и ритуали, които твърдят, че довеждат един човек в правилните отношения с Бога, но това не е така. За жалост, много хора, които твърдят, че са последователи на християнството, го практикуват като че ли е религия. За много хора християнството не е нищо повече от система от правила и ритуали, които един човек трябва да спазва, за да отиде в небето след смъртта. Това не е истинското християнство. Истинското християнство не е религия; по-скоро то означава да имаш правилни отношения с Бог чрез приемането на Исус Христос като Спасителя-Месията, по благодат чрез вяра.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Съществува ли някаква сила?!преди 6 годиниБог не е в тези неща, които си правил. Така няма да намериш Бог, камо ли помощ от Него.
    Преди години от отчаяние и аз опирах до такива практики, само дето ги правех сама, а не отивах при разни хора да ми ги правят. Бях толкова нещастна и просто не знаех какво да направя! Животът ми беше ужасен още от детството, живеех в ужасна обстановка - домашно насилие, караници, родителите ми по никакъв начин не ми показваха любов. Израснах като пълен нещастен инвалид. Имах толкова личностни проблеми. Обаче един ден всичко това си замина, Точно тогава, когато Исус Христос ми се откри като Мой Господ и Спасител. Разбрах какво е направил за мен. Как е умрял на кръстта за моите прегрешения, за да мога аз днес когато поискам прошка от Бог, да я получа. В Библията пише, че Той умря заради нашите престъпления, взе върху Себе си нашето наказание и днес ние сме приети от Бог чрез Него. Защото ако Той не го беше направил, всички ние щяхме да отидем в Ада! Така че Бог не е в тези неща, които правиш, те дори са му омразни. Тия , които искат да се покланят на Бог, трябва да Му се покланят с Дух и Истина! Имай лично взаимоотношение с Бог! Поговори с Него, но с искренно сърце. Знам, че Бог ще ти се открие, ако го направиш така и ще ти даде мъдрост. Плюс това Бог мрази прелюбодейството. Аз съм на 22 години. С моят съпруг бяхме заедно година и половина без да правим секс и след това се оженихме. Едва тогава си го позволихме и Бог ни благослови много. Това е начина. Ако съгрешаваш спрямо Бог, няма как да си близо до Него. Грехът те държи далеч от Бог!