Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен в Sanovnik.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Сили, които са ми даденипреди 3 годиниЗдравейте. Сънувах много странна съвкупност от сънища(кошмари). Първо сме в някакво малко населено място, аз живея там със приятелката на брат ми и момиче /жена която НЕ познавам. Първо оравя работа на последния етаж, но само аз използвам едни стълби, които други мои двама приятели не могат и умряха в опити да се качат, едната се отказа.

    Наз се опитвах да им помогна, но не ставаше. Аз на последния етаж трябваше да направя къща на петли/кокошки/птици. Те бяха вътре, аз я преместих и поправих. От последния етаж имаше прозорец, който светна и си помислих, че е баща ми, че е станал рано за работа (защото той става най-рано). После бутнах стола без да искам и ме чу и излезе при мен на етажа. Оказа се, че е брат ми и от там започнаха лошите неща...

    За да скрием моето чистене на етажа, на последния етаж от баща ми (заедно с брат ми).. Опитваме се, чрез някакви магии(фокуси)/като по филмите. Телепортиране, местене на мебели и такива. В крайна сметка баща ми хваща брат ми и аз не мога да го спася и го убива. Аз изхвърлям трупа през края на етажа, той докато пада изчезва.

    После се озовавам пред едно семейство с 3момичета, майка им, баща им(предполагам, не съм го водяла в съня си) и брат им(който видях накрая) . Те имат една каравана, едно от момичетата е много високо. Първо някое нормално се качва на караваната за да яде сладолед, после една друга се кара, че иска и тя, но винаги я било страх и казват (предполагам майка и) и че няма смисъл да се качва при другата. Накрая тази от горе слезе и тръгнаха всички да търсят нещо, което е с лоша история и било страшно. Мисля, че беше бебе, обсъждаха че е голямо (не съм сигурна точно).

    След един, последния десен завой се озовават пак пред колата и пред една къща (не знам дали е тази в която бях на последния етаж, но мисля че да) тогава се случва нещо, нещо ги напада, но не е човек. Ние вече сме вътре, оказва се, че на брат им ръката кърви,но само аз съм с него в стаята,която има кухня, но не и аптечка. Взимам един крайшник хляб и му казвам да започне да го отделя и да го увие върху ръката си за спре кръвта докато се върна с бинт. След това отивам на последния етаж.

    И също го хвърлям през етажа, както по-рано моя брат. И накрая слязох долу, от едната стая излязоха двете момичета с думите,, Мир на праха му" и се събудих!

    Стресирах се ужасно, това въобще има ли някаква символика?
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Ужасни сънища в една и съща вечер срещу вторникпреди 3 годиниЗдравейте. Някой може ли да ми каже какво означават сънищата, които ще преразкажа?

    Първо пътувам(возя се), но не знам за къде. Стигаме до явно желания квартал и виждам пушек(явно от огън, който не виждам), но в пушека виждам символа на куче с ясно изразена опашка. Стигам до пушека и ме нападат кучета (4-5 на брой), опитах да се защитя и се събудих.

    Вторият сън беше много по-гаден. Сънувах, че майка ми ми казва лоша новина за дядо. Казва, че са го убили с нож.. А ден преди това един човек е влязал в дома му и дядо го е хванал, но от полицията са го пуснали и на следващия ден той е убил дядо. (до този извод аз стигнах в съня си.)...
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Сънувах, че раждам 7 децапреди 4 годиниЗдравейте. Нямам приятел или мъж. Сънувах, че ненадейно, без дори и аз да знам, ще раждам 7 деца. Всички ги родих вкъщи като в другата стая беше майка ми и ме подкрепяше когато след всяко дете отивах при нея.

    Всички до 5тото дете се родиха бързо. 6тото се забави много, тогава питах майка си дали всичко е наред и тя ми каза, че ако родя 6тото,то 7мото може да не оцелее защото плацентата щяла да остане в мен и съм можела да живея, но не било хубаво жена да живее така.

    Отидох си в стаята и легнах на леглото. Тогава 6тото веднага излезе и беше кукла... Обаче си мърдаше очите на ляво и на дясно. На допир също беше като кукла даже с червило.

    И щом го прегърнах момиченцето всякаш започна да става човек и независимо на какво приличаше да се чувства добре и доволно.

    Отбелязвам само, че бебетата ги проверявах често докато бях в другата стая и нито едно не плачеше, не са били и гладни.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Някой да си търси сериозно гаджепреди 4 годиниИ аз си търся на 23съм момичее
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Бременна и виждаща собствения си мъртъв съпругпреди 4 годиниЗдравейте. Сънувах, че се прибирам в моя непознат за мен дом и сварвам стринка ми да си събира багажа, очаква я пътуване...Казва ми да прибера и изчистя вкъщи, а аз вече съм започнала. Защото ще идва моята баба (която е майка на чичо) да ми помогне да съберем багажа. Когато баба идва разбирам, че съпругът ми, (който никога в реалния живот не съм го виждала) е умрял. Аз не искам да го приема, защото знам, че съм бременна от него и не знам как ще се справя сама, и просто не искам да си тръгва, защото щях да му казвам новината,че съм бременна. Плаках и събирах с баба багажа на мъжа си (никой не ме успокояваше). Излязох на разходка с тролей , който има по-голям покрив от обикновените и приятелка. Тя ми показа през покрива духа на мъжа ми. И как светел, но щял да остане при мен. Аз не повярвах, че ще остане, нали всички мъртви си тръгват от този свят...
    Писле сънувах как той отива да хваща някакъв влак(за доброто на цялото семейство отиваше някъде..) , но младежи го измамват с посоката, опитват се да го набият (но моя е мъж мечта)...
    Вечерта когато аз спя на единично легло(което от двойно става единично, но за да стане пак двойно (и е на няколко етажа, не на два, а на повече) и за да стане пак двойно трябва много да се сложат части и да се върви по тях.) Докато спя, се събуждам от наместването на частите от мъжа ми и зяпочваме да говорим как трудно се качва до леглоти, да се смеем и ми казва, че ми е казал, че винаги ще бъде до мен
    Накрая сънувах как духа му е постоянно в нас. Аз го виждам като мъж си, въобще не можеше да кажеш, че е починал. Също не е минавал през стени и врати. Беше нормален, но знаех, че е починал. Играеше си навън с дете на люлка, но не беше нашето дете..


    Ами това е моя странен сън...