Кои камъни са подходящи за зодия Везни?

Кои камъни са подходящи за зодия Везни?
Снимка: sanovnik.bg

Представителите назодия Везни са надарени с мек и спокоен характер, както и висока жизнена активност, която граничи с авантюристичност. Те имат добре развито въображение, също изразени юридически и математически способности. Умерени в действията и удоволствията, те залагат на хармонията и спокойният живот.

Независимо, че в очите на мнозина може да изглеждат меки характери, родените през първата декада на зодия Везни имат независим характер и не понасят никакъв натиск над действията им. За тях са подходящи камъните, които развиват творческата активност и фантазията като малинов турмалин, опушен топаз и розов корал.

През втората декада на зодия Везни се раждат скромни и тихи хора, надарени с естетически вкус и музикален талант, който обаче има нужда от сериозно насърчение. Тези везни живеят само в силно хармонична среда, а когато тя не е такава, те могат буквално да се разболеят физически.

Ето защо за тези везни е добре да носят в себе си аквамарин, светлозелен и розов турмалин, както опушени кварц и топаз.

Везните, родени през третата декада на знака, са изключително разнородни. Някои са енергични, делови и дори авторитарни, други са нежни, любвеобилни и творчесски надарени личности. Общото между тях е склонността им да изпадат периодично в хипохондрия.

Затова те трябва да се доверят на одобряващите камъни като диамант и опал, които активизират здравомислието, както и на сапфира, защото той способства за духовното развитие.

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати