Какво символизират бенките по ръцете и краката?

Какво символизират бенките по ръцете и краката?
Снимка: sanovnik.bg

Бенките са онези тайнствени знаци на съдбата, които всеки човек има. Те носят определена символика, в зависимост от мястото, на което се намират. Някои хора ги наричат Божи знак, а други съвсем обратното – смятат, че са дело на Дявола. Но каква е символиката на бенките, които се намират на ръцете и краката? Дали носят щастие или не?

Бенките по ръцете са сигурен знак, че човекът е много чувствителен и раним. За човек с бенки по ръцете най-важна е любовта и той е готов на всичко за нея. Много трудно преглъщат лъжа и предателство. Хората с бенки по ръцете имат житейска роля да носят хармония и щастие на околните.

Възможно е да имат и лоши моменти, но в крайна сметка всичко завършва щастливо за тези хора – с голяма любов и прекрасно семейство. Бенка върху китката на ръката може да означава, че човекът притежава много природни дадености, които му носят успех и късмет.

Бенките по краката говорят за много весел човек, който е изпълнен с оптимизъм. Тези хора много често променят своята посока в живота, но въпреки всичко са добронамерени и не се отказват от целите си. Ако се чувстват комфортно, могат да спрат да търсят нещо повече и да се установят на едно място.

Бенка в долната част на ходилото означава, че човекът има абсолютно всички шансове да стане популярен. Ако имате бенка там, не се колебайте да опитате реализация в сферата на изкуството, политиката, шоубизнеса или даже спорта. Бенка на глезена е символ и за трудолюбие и положителна енергия.

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати