sanovnik.bg»Съвети»Какво символизира бенка на пениса?

Какво символизира бенка на пениса?

Какво символизира бенка на пениса?

Бенките не са клеймо, те за знак за щастие. Според мнозина тези петънца, разпръснати по цялото тяло на човек, всъщност са знаци от предишни животи. Бенките са кармични белези, един вид печати от миналото, които носим със себе си в поредното прераждане.

Според учените на земята няма двама души, чиито бенки да са разположени еднакво, дори при еднояйчните близнаци тъмните петънца се намират на различни места.

Но какво може да символизира клеймо на едно толкова интимно място? Както мнозина могат да се досетят, бенката на пениса говори много за своя притежател. Тя подсказва, че той е много чувствен, сексуално активен и без задръжки в секса.

Клеймото под формата на малка бенка на пениса символизира, че нейният притежател е изключително страстна натура. Бенките в основата на пениса са знак, че освен страстен, човекът е и много верен, веднъж открил своята сродна душа в секса, той няма да се изкуши да потърси друга.

От друга страна бенките, разположени по ствола на пениса или по главичката му подсказват, че този страстен любовник не може да бъде лесно задоволен или верен само на една жена.

Колкото по-ясно е изразена и очертана бенката, толкова по-изразени са описаните характеристики.

Разбира се, трябва да бъдете особено внимателни с бенките, не само по половите органи, но и по цялото тяло. Следете състоянието им и при най-малката промяна в цвета, формата или размерите им потърсете компетентно медицинско мнение.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати