Защо часовникът спира, след като умре човек?

Защо часовникът спира, след като умре човек?
Снимка: sanovnik.bg

Много хора се чудят на какво се дължи странното явление часовникът на човек да спира в часа на смъртта му. Разследващите, които се занимават с убийства, знаят, че много често едновременно със смъртта на човека е спрял и неговият часовник, дори без да е получил някаква повреда.

Според много изследователи, това се дължи на факта, че когато един часовник се намира дълго време на ръката на човек, той става част от неговото електромагнитно поле. Така сякаш часовникът се включва в електрическа схема и играе ролята на заземяване. В него се стича цялата енергия на организма.

Само след няколко месеца носене, часовникът придобива от заряда на човешкото поле и дори се подхранва добре. Енергията се допълва от енергията на човека. Затова много често часовникът спира в момента, когато човек умре, защото той вече няма откъде да се захранва. Интересен факт е, че часовникът на Петър Дънов спира точно в часа на неговата смърт.

Много хора смятат, че това може да се случи при хора с много силно биополе. Много по-любопитно е, че при някои случаи на смърт, спира не само часовникът на ръката на човека, но и стенният часовник. Това вече е необясним факт, който обаче е напълно реален.

Рейтинг

3.9
Общо 7 гласували
5 1
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати