Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименНай- добри приятелки?
Здравейте...пак. Значи най-добрата ми приятелка ми се сърди, а аз и се извинх, но въпреки всичко тя още продължава. Разбирам, че е ядосана и аз бих се ядосала на нейо място, но просто ми е ужасно гадно и не знам какво да правя.Бихте ли ми дали съвет?
АнонименСънувах баба си преди да умре
Здравейте отново. Таззи година преди около няколко месеца сънувах пра баба си която в съня ми беше много слаба и ми показваше снимки на една моя роднина като малка и някаква кукла... Странно ли е, малко по-късно тя почина? Какво е можело да значи това?
АнонименДарба ли е?
Здравейте! Пак пиша.. от много отдавна ми се лсучва това нещо.... примерно мисля си за някоя песен и след малко като прещраквам музикалните канали я пускат. Или пък си мисля за някоя серия (но без да се напъвам. всмисъл без да си казвам ее тая серия на едиси кои фим беше мнгоо интересна) просто ей така се сещам за нея и след около ден я пускат. Един ден ходих на гости с преспиване на най-добрата ми приятелка и решихме да играем на камък ,ножица ,хартия ;д. все знаех дали да дам камък, ножица или хартия ;д и я бих. Може да ви се стори пълна измислицаа, но аз ви казвам истината. Много ви благодаря!!!!
АнонименКакво да правя?
Утре имам изходно ниво по математика,но колкото и да решавам задачи немога да ги науча на класното се изложих! Получих 2-ка . Това е единственият предмет по които не ми върви. На класното имам 2 утре пак толкова със сигурност! НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ. Попринцип имам 3 на тестовете които сме правили, н о все пак незнам дали ще се наложи да повтарям 5 клас или дали ще се наложи да оставам лятото?