Дарба ли е?

  • 02.11.13 01:52#1anonimkaanonimkaНовакРегистрация: 31.05.13Град: -Отговори: -Дарба ли е?Здравейте! Пак пиша.. от много отдавна ми се лсучва това нещо.... примерно мисля си за някоя песен и след малко като прещраквам музикалните канали я пускат. Или пък си мисля за някоя серия (но без да се напъвам. всмисъл без да си казвам ее тая серия на едиси кои фим беше мнгоо интересна) просто ей така се сещам за нея и след около ден я пускат. Един ден ходих на гости с преспиване на най-добрата ми приятелка и решихме да играем на камък ,ножица ,хартия ;д. все знаех дали да дам камък, ножица или хартия ;д и я бих. Може да ви се стори пълна измислицаа, но аз ви казвам истината. Много ви благодаря!!!!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 03.11.13 07:11#2JacquelineJacquelineНовакРегистрация: 26.10.13Град: СвищовОтговори: 2от: Дарба ли е?Здравей!
    Струва ми се, че говориш за 2 различни неща.
    Това, че си отгатвала всеки път на играта означава, че имаш силна интуиция. Усещаш нещата преди те да се случат, но не с помощта на петте сетива. Предполагам, че имаш и интересни (пророчески) сънища.
    Другото, за което говориш е силата на мисълта. Привличаш нещо в живота си когато се съсредоточиш над него. Може да се отнася за нещо дребно или нещо по-важно. Но доколкото знам се случва при всеки. Както Буда е казал "Ние сме това, което мислим ".
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.11.13 07:35#3мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Дарба ли е?Напълно съм съгласна с Evelyn
    Кратко и ясно обяснение ти даде
    което е и правилно така че моя съвет е
    да се вслушваш във собстеното си аз
    първото ти мнение ще е винаги правилно
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.11.13 10:26#4ЖасминаЖасминаНовакРегистрация: 27.10.11Град: ВарнаОтговори: 2от: Дарба ли е?(Evelyn) --> Амм..повярвай ми не се случва на всеки..аз съм направо маниячка на тема МУЗИКА и съм се събуждала посред нощ само и единствено заради някоя от любимите ми песни Аз вярвам, че има дух вкъщи, който ми помага и издава странни шумове с помощта на големи и тежки предмети().Издават шум все едно се местят, баща ми ми беше казал, че е от промяната на температурата и пластмасата се свива или отпуска,но и дървените шкафове също издават този шум а най-силно е в задната стая, която преди беше спалня..Та когато го чуя през главата ми веднага минават всички неща които съм направила и които трябва или както по-често се случва - тези, които е трябвало да направя . А ако наблизо има телевизор или имам интернет на телефона,гледам каква песен са пуснали и най-често се случва да е някоя от любимите ми . Иии м/у другото съм на 14 години. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest