Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименMалко полезна информация
Аз от доста време се каня (и понеже днес имам време, ще го направя) да ви препиша от моят супер съновник малко полезна информация: Сбъдване на сънищата според дните на седмицата: Понеделник: сънят се сбъдва Вторник: сънят може да се сбъдне и след 7-10 години Сряда: сънят предвещава Четвъртък: сънищата не се сбъдват Петък: сънят предвещава Събота: сънят се сбъдва, но не винаги Неделя: сънят се сбъдва или до обяд, или след година Какво да правим, за да не се сбъднат лошите сънища? След лош сън пускаш водата от чешмата да тече и разказваш съня над водата, като казваш "Mного лошо сънувах, но както тече тая силна вода, така да изтече и лошото, ако иде да ми дойде!" или След лош сън се обръщаш към слънцето и казваш "Снище на бунище, да го рият прасетата!" или След лош сън сутринта трябва да се измиеш, да хвърлиш водата, да се обърнеш към планината и да кажеш три пъти: "Тоя сън, който съм го сънувал, на връх тая планина да иде!" Дано да ви е интересно и полезно! :wink:
АнонименВървя в дъжда, а някой вика името ми
Хай, да ви разкажа тазнощната си глупост. Ходих да пия кафе в един бар и на излизане валеше. Аз бях по сандали, но иначе с яке (супер гъзарско, знам..) и както си вървях под дъжда, някой започна да вика името ми. И аз го чувах, но се правех луда и продължавах да ходя. За да съм точна, гласът викаше Ели, Ели, накъде отиваш?? Накрая гласът ме настигна и се оказа, че е една моя приятелка. Свалих си качулката и слънцето изгря изведнъж. И се събудих.... А преднощният ми сън беше свързан с китове, които весло скачаха над водата...много беше яко. Е, имаше и една-две змии, ама бях в кола и не ми бяха страшни Кажете си мненията
АнонименСънувах, че шъркел кръжи над главата ми
Здравейте и от мен (новачка съм), реших да се регистрирам във форума, защото често ви чета (имам мнооооооого хахави сънища), но поредния хахав сън просто ме остави с отворена уста. Дайте да видим дали между всички сме способни да го разтълкуваме. Предварително благодаря на тези, които ще проявят интерес. Ето го и сънят: Сънувах, че шъркел кръжи над главата ми. Изведнуж, започна да трака с клюн и не знам как аз разбрах, че предусещайки смъртта си, искаше да ми остави в наследство клюна си (защото в моя сън, това беше нещо нормално, което правеха щъркелите). Та, значи падна му клюна и когато отидох да го взема намерих вътре много красив портфеил (бял, лъскав, даже не портфеил, а беше като офици ална дамска чантичка, от тези малките), в чантичката / портфеил имаше някакви дребни стотинки (в евро и български!!! явно щъркела беше решил да ходи в бг?!) и някакви накити, които сега не помня какви бяха, но бяха скъпи. Освен чантичката, в клюна имаше една много красива и старинна, бяла, скъпа дреха, която не можах да разбера дали е рокля, или туника. Тази туника имаше вплетени златни нишки и беше в един много готин цвят - не точно бяла, а...не знам между бяла и златиста. Стори ми се тесничка за мен и затова не се и опитах дори да я облека, реших, че като поотслабна, тогава. Та, това беше съдържанието на клюна Аз в съня си бях страшно доволна, защото в съня ми, да получиш клюн на щъркел беше голяма работа Хайде сега, кажете какво мислите по въпроса. Аз имам един много стар и много беден, но пък и много верен съновник, в който пише, че сънищата сънувани в петък предвещават. Само, че всичките тези работи ги няма в моя съновник.... Някаква идеа?