Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми

Моите форумни теми

АнонименНещо за Вампирите от Лос Анджелис
Здравейте няма да успея да напиша Вампирите от Лос Анджелис защото ще съм на море 10 дена там някъде а и май закъснях много и вече ви е безинтересно но поне да ви кажа на кратко какво щеше да стане. Аника е била на едно от дървото и е откъсвала ябълки. Мая се е криела зад един бор. След това тя ще се покаже и ще накара Аника да стане зла но тя няма да иска тогава Мая ще хипнотизира Джесика да скочи от едно дърво от най-ниския клон който е около 2 метра. След това тя ще се събуди на земята и ще я боли главата тя ще се прибере и ще се искъпе след това ще пусне телевизора и ще дават новините по които ще се види че Мая е убила двама души от Лос Анджелис. На другия ден и по следващия ден ще се случи същото накрая всички освен Мая ще се съберат в къщата на Хари и ще мислят план как да убият Мая за да се спрат убийствата. Тогава на Хари ще му се допие вода той ще си прецтави как шишето пълно с вода до него само ше напълни чашата и тогава това ще стане. Всички ще разберат че Хари е магьосник и тогава отиват при майка му която била във спалнята и сгъвала дрехи. Тогава тя ще каже историята на поколението на Хари и ще признае че тя е магьосница и ще им покаже тайна стая в дома им където има всякакви книги за заклинания тогава те ще остановят че Мая е много по силна от всички тях защото пие кръв от хора. Аника ще се изправи срещо решението да направи приятелките си вампири или Мая да убие целия Лос Анджелис. Тогава Аника ще направи Сара и Джесика вампири. След 2-3 дена те ще извикат Мая във двора на училището им и там ще я убият. Мая ще се опита да избяга но Хари ще използва магия и ще я спре след това Джесика ще убие Мая. След ден Хари открива във една книга лек срещу вампиризма който е точно във Лос Анджелис но там има много капани. На един от капаните Сара ще попадне във къпан от колове които се приближават все по бързо и по бързо накрая тя ще умре но Джесика и Аника ще вземат лекарството и ще станат хора а Хари и Джесика ще станат гаджета след това ще се омъжат. Благодаря на тези които прочетоха всичките 7 части. Историята е написана без запетайки.
АнонименИстина или не са?
Здравейте, някога замисляли ли сте се какво се случва след смъртта или истина ли са вампирите,духовете, върколаците вещиците и др. Ако да може ли да ми споделите вашето мнение или случка?
АнонименПриключенията на кучето Рий
Здравейте отдавна с моята ндп пишем книга. Мисля че го умеем и затова ще започна да пиша и тук ще кръстя това ,,Приключенията на кучето Рий'' Преди години не знайно в коя планета се родило кутре със свръхестествени сили. То можело да говори, лети, вдига тежести, да става невидимо. Когато планетата започнала да се руши всички потеглили за да търсят нов дом. Много не се върнали. Един от късметлиите бил малкият Рий. Той попаднал на планетата Земя. Израснал и развил способностите си. Това бе първа част скоро ще напиша и втора ps: