Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименПредсказание насън
Сънувах момче, натискахме се в нас, но аз исках да съм с моето гадже, защото се чувствах застрашена. На следващия ден това непознато момче се оказа в моята група по математика на курсовете. Как да го приемам?
АнонименМъжът искаше да дойда
Сънувах, че отивам на екскурзия със съучениците ми. Автобусът спря пред къщата на баба ми. Всички влязоха, а аз останах навън, защото висок и мускулест мъж, синеок, идваше с мотор към мен, а до него тичаше 2-метров лъв. Спря и се запознах с него, но той нищо не каза и потегли. Чувствах се спокойна в присъствието му и знаех, че някак го познавам. Поразпитах бабите в селото кой е той, а те ми казаха, че е потаен и опасен. Влюбих се. После се оказах на вилата на тате. Там седнах в колата му, но тя тръгна и се забих в дърво. Излязох и седнах на капака на колата, защото в далечината мъжът искаше да дойда и ми се усмихваше, гледахме се така известно време. Потеглихме с автобуса, а той ми звънна, без да съм му дала номера си, и каза, че ме обича. Затвори, а после пак звънна и попита къде съм. Бях почти пристигнала в София, казах му, пе вече съм далеч, но го зърнхах да ме чака. Още веднъж го сънувах, как ме прегръща. И това всичко, при положение, че си имам гадже. Моля, тълкувайте, кой е той?
АнонименСънувах, че ме гони скелет
Здравейте! Сънувах веднъж, че в голям, празен апартамент, силно осветен, ме гони нещо като човешки скелет, но по него беше останала малко месо. На някакви стълби той ме пресрещна и ми се ухили. Аз го наръгах с нож, но той не реагираше. Тогава сам взе ножа и се режеше в гърдите. Каза ,,Виждаш ли, че нищо не можеш да ми направиш сега?,,. Аз взех ножа и се намушках в гърдите. Имах чувството, че летя и видях тялото си отгоре. Събудих се, но не знаех дали съм жива. Не можех да помръдна.