Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми

Моите форумни теми

АнонименДухове в стаята ми!
Здравейте мили приятели.Когато бях малка около 9-10 годишна баба ми беше в болницата а аз бях тежко болна от ангина.Вечерта около 12-1 часа станах да пия вода (шишето с водата беше до мен).Когато надигнах шишето бях в паник видях силует на мъж.Беше бял той ту се появяваше ту се скриваше видях го.Беше се подпрял на баба на леглото.След това легна и захърка после започна да драска по леглото с остри и много големи нокти :cry: :cry: :x: ..........На сутринта имаше толкова голяма линия от нокти докато ги покажа на мама те някак изчезнаха.След това баба се върна от болницата и сега всяка вечер е до мен.Може би е моят починал дядо.Аз бях много привързана към него и много го обичах.ПОМОГНЕТЕ МИ КАКВО МОЖЕ ДА Е ТОВА .... Благодаря ви И СЕ ИЗВИНЯВАМ СЕ АКО ИМА ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ.СЕГА ЧУСТВАМ,ЧЕ НЯКОЙ Е ДО МЕН. :kiss:
АнонименСънувах Баба Ванга
Вчера в съня си видях баба Ванга тя ми се усмихна.И ми каза,че ще намеря златото в учението. Дано това да се сбъдне. Аз почти всяка вечер сънувам по нещо.Сънувах моята двойница която е в САЩ това много ме уплаши.БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО.НЕ МОГА ДА РАЗТАЛКУВАМ КАКВО МИ КАЗА БАБА ВАНГА :kiss: :kiss: :kiss: .АКО МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРНА Пишете какво мислите
АнонименМоля за помощ - имам акрофобия!
Моля ви за помощ. Много ме е страх от високото.В училище имаме стълби които са високи има и парапет.Там се държа (на парапета) сейно като котка тоест тя мрази вода и не иска да се къпи.При мен е по лошо много ме е страх....Дайте някои савети :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Онзи ден майка ми ме накара да се кача на стола и да простра дрехите ( на терасата).Ние сме на първият етаж.И като се качих толкова ме беше срах,чее се разревах.Хора спешно е помогнете ми !!! ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ !! :kiss: