Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименСънувах починалото си куче
Здравейте, имах черен пекинез. Уникално мил. Той почина преди 15г. Сега основно се занимавам с котки и имам котки. Тази нощ сънувах странен сън. Намерих си кучето, отслабнало, но добричко. Гушнах го и казах на майка ми: Олеее, покрай тези котки забравих Джиджа/така се казваше/. Толкова е отслабнала, гладна, жадна, едва е жива. Какво говори този сън? Събудих се разстроена. Отдавна не съм ходила на гробчето й. Какво иска да ми каже.
АнонименСънувах странен счупен прозорец
Здравейте, сунавх,че се събуждам и виждам ,че прозореца на спалнята ни е счупен. Но през него не духа и не влиза студ. Все едно само едното стъкло е счупено. Съпруга ми казва, че пердето го е счупило. И решаваме,че ще извикаме наш познат да го оправи веднага. Странното е,че като че ли само от вътре беше счупено едното стъкло на стъклопакета и по нищо не личеше да е студено или да духа.... Може ли да ми го обясните?
АнонименАрахангел Михаил разпръсна всички
Здравейте, тази нощ сънувах кошмар,но краят беше хубав благодарение на Арахангел Михаил,който дойде и ме отърва от престъпници,които се опитваха да ни нападнат със съпруга ми. Историята започва как едни престъпници се опитват даоткраднат колелото на сина ми. Отървахме сина ни от престъпниците,но ни нападнаха нас. Аз бях пеша ,а съпруга ми на колело. Започнах да викам на съпруга ми да внимава и след това се видях да замахвам със колелото да ги удрям.В този момент се появи Арахангел Михаил и ги разпръсна всички, но само аз го видях. Не си разбирам съня, може ли помощ.Благодаря.
АнонименСънувам постоянно стария си апартамент
Здравейте, от известно време сънувам странни неща. Стоя и гледам стария си апартамент и хората в него. Сънувам ,че съм на терасата в апартамента на бившия ми съпруг. Сънувам че гледам как хора правят нещо на някакъв стар таван на къща. Но аз съм все наблюдател. Това са все места на които съм живяла ,но не живея вече. Благодаря.