Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми

Моите форумни теми

АнонименГората на страха
И тъй във тъмнината лами и самодиви вият. Очи втренчени в твойта мръвка. Вълци вият и на пътя се показва тъмна коса и очи пълни с гняв и жажда за кръв. Минават от там мечки търсещи храна. Там духове се виждат хранейки се с страха на жертвите си. И когато видиш ти свойто тяло разбираш, че оттам не ще минеш ти втори път. . .
АнонименБез Ботев няма България
freestyle Всеки има път ,но понякога има и кръстопът 90% са хейтъри правят се на биитмаикери Без Ботев няма България Леко... да не спечелите от националната лутария Аз съм третия от квартал изгрев с красив изгрев 1-F.O. 2-ники 3-аз правя го за вас ти си мръсен педерас правиш го у вас не задържам тая рима с автомат татата пада бомба над багдат Правиш се на самурай иииии кво? Край (извън песента)Благодаря ,че ме изтърпяхте :y: и чакайте 2ра част след това 3 та и накрая изненада
АнонименТя е прекалено красива за вещица
Здравейте! Преди 2 часа заспах и сънувах как си говорим с приятел, но най-странното беше, че този човек е умрял преди да се родя. След което едно много красиво момиче (за жалост не я познавам ) беше с червена рокля и тъмни очила. Застана зад този човек,извади нож без да я виждам и го заби в главата му.Аз побягнах ,обаче тя взе ножа и ме уцели в дясното рамо.Потече много кръв и тя дойде аз паднах по гръб (ножа ми беше забит в гърба) и ножа излезе през рамото ми .След като тя пристигна ме целуна.Не знам защо го направи.Според вас?????След като тя тръгна пусна дим зад себе си и изчезна.След като поговорих с съседките (който ми вадеха ножа) те казаха: -Тя вещица и убива хора над 18 год. -Но тя е прекалено красива за вещица.-Отговорих аз. -Да защото се къпа с кръвта на малки деца,което я подмладява.-отговориха те в един глас. Тогава аз се събудих и видях цялото легло в кръв ,но тогава забелязах таблета ми върху кръвта.Повече се изплаших за таблета отколкото ,че има кръв.