Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Тя е прекалено красива за вещица

Тя е прекалено красива за вещица

  • 30.05.15 05:32#1Божидар ЯнковБожидар ЯнковНовакРегистрация: 29.05.15Град: ПловдивОтговори: 2Тя е прекалено красива за вещицаЗдравейте! Преди 2 часа заспах и сънувах как си говорим с приятел, но най-странното беше, че този човек е умрял преди да се родя. След което едно много красиво момиче (за жалост не я познавам ) беше с червена рокля и тъмни очила. Застана зад този човек,извади нож без да я виждам и го заби в главата му.Аз побягнах ,обаче тя взе ножа и ме уцели в дясното рамо.Потече много кръв и тя дойде аз паднах по гръб (ножа ми беше забит в гърба) и ножа излезе през рамото ми .След като тя пристигна ме целуна.Не знам защо го направи.Според вас?????След като тя тръгна пусна дим зад себе си и изчезна.След като поговорих с съседките (който ми вадеха ножа) те казаха:
    -Тя вещица и убива хора над 18 год.

    -Но тя е прекалено красива за вещица.-Отговорих аз. -Да защото се къпа с кръвта на малки деца,което я подмладява.-отговориха те в един глас. Тогава аз се събудих и видях цялото легло в кръв ,но тогава забелязах таблета ми върху кръвта.Повече се изплаших за таблета отколкото ,че има кръв.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 31.05.15 11:55#2ЕленаЕленаНовакРегистрация: 22.04.11Град: -Отговори: 168от: Тя е прекалено красива за вещицасъжалявам да ти го кажа, но моделките са такаОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest