Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми

Моите форумни теми

АнонименЗа обезкосмяването
Здравейте хора! Аз съм момиче на 14 години и искам да ви попитам за някои неща. . . Когато бях на 13 за първи път си премахнах космите на краката с депилиращият крем-намазва се и се махат със шпатолката. . . Използвах такъв цяло лято. По този начин космите ми растяха много често, за това този път реших да не използвам такъв крем, самобръсначката е същата работа. Преди месец отидох за първи път на козметик, за кола маска на ръцете. Болеше, но не чак толкова. . . Тук идва и моят проблем. Имам записан час за събота за кола маска на краката. Много се притеснявам дали ще ме боли, но съм решила да отида. А след кола маската съм решила да си взема епилатор и да не ходя повече на кола маска за ръце и крака, защото трябва да ги чакам да израстнат напълно, за да отида пак. Искам да ви попитам боли ли толкова много с епилатор и трябва ли да се мажа с нещо преди да го използвам или. . . ? Моля ви, напишете ми всичко което знаете, тъй като ще ви бъда много благодарна
АнонименПродукти за лице при тийнейджърки?
Здравейте хора. Аз съм момиче на 14 както някои от вас знаят. От скоро много ме вълнуват почистващите гелове за лице и такива неща. Бих искала да ми препоръчате някакви измиващи такива гелове или нящо за почистване на лицето. От скоро използвам един почистващ гел на "Билка". Доволна съм, има хубав аромат-краставицата и пъпеша. . Мама ми го препоръча като за мен. Но той ми свършва и сега искам да си купя някой различен, за да ги изпробвам. Бях си харесала едни не точно гелове, а нещо за почистване на лице на "Гарниер" 3 в 1. Според мама съм малка точно за такъв, защото били много тежки, но ми каза ако искам да си го купя. Така че, ще се радвам да ми споделите какви използвате и кои стават като за мен. Благодаря предварително!
АнонименКак се казваше тази игра?
Здравейте ще бъда кратка. Искам да попитам дали някой се сеща или изобщо ако я е играл една игра на Шрек. . В нея можеш да бъдеш всички герои от филма. Не всички, по скоро- магарето, шрек , фиона и бисквитката :Д И помня само, че второ или едно от първите нива беше, където всички се бият с едни мъже. Играх я когато бях някъде на 6-7 от много време я търся, но не я намирам. . Ако някой знае как се казва, моля да ми каже или поне да ми каже някоя интересна игра.