Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименСтранен сън
Здравейте. Днеска сънувах , че някаква непозната жена ме спира и ми показва някаква снимка на мъж който не съм го виждал преди и не го познавам. После ме пита дали го познавам и аз казах не , но после изведнъж той се появи пред нас и и тя не го видя , но аз го видях и тъкмо да и кажа , че съм го виждал и не го направих , защото имах някакво чувство , че го познавам и , че ми е познат и казах на жената , че не съм го виждал. После той се прибра ( Бяхме пред блока в който той живееше. ) , а тя продължаваше да ми разказва нещо , но не помня какво и го видях през прозореца и почуках няколко пъти по прозореца да ми отвори , защото ми писна от жената , но той не чуваше и не ми обръщаше внимание. После жената ми каза нещо от сорта ,, Зад нас има човек '' или ,, Обърни се '' и видях някакъв човек с качулка и имах усещането , че ме преследва и тръгнах да бягам и успях да се измъкна. Определено доста странен сън , но имам чувството , че значи нещо. Благодаря ви предварително. Дали значи , че някой ще ме предаде ?
АнонименСънувах, че се опитват да ограбят апартамента
Здравейте отново. Значи това ми се случи днеска. Сънувах , че се опитват да влезнат в апартамента и не успяха , но на 2 пъти се опитаха иначе преди около 3-4 месеца наистина ни бяха влезнали в апартамента , но за радост не бяха взели нищо и този сън като се събудих се замислих именно за това. Не знам да се притеснявам ли... Дали е знак , че нещо може да се случи пак? А и постоянно сънувам за един приятел от който не сме се виждали отдавна сигурно вече 3 пъти го сънувам и все сме на различно място. Дали означава , че трябва да се видим с него пак? Благодаря ви предварително.
АнонименСънувах пари
Здравейте. Днеска сънувах , че съм до на един приятел блока и около гаражите имаше пари и ги събирах. Бяха доста пари. Какво означава съня ми?