Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми

Моите форумни теми

АнонименГоворя с духове
Говоря с духове, който желае да ми пише на лично или тук.Също говоря с починали роднини и предсказвам бъдещето.Свържете се от тук.
АнонименПреобърнат свят
Здравейте! Имам муза да пиша разни неща и реших да споделя това мое ново творение. Сиво и мрачно, всичко в тъга, но дойде ти и появи се дъга. Никога не съм изпитвала чувство като това, обичах те на истина , а не на шега. Обичам те знам, познах те, ти си рицаря от моите мечти, всички сълзи са били на празно, защото дойде и всичко промени Свалям маската си пред теб, защото искам да съм истинската аз, с теб съм и няма тайни в този час. Чувствам се като пеперуда, готова съм да полетя, със теб всичко мога да споделя. Винаги ме разбираш това си ти, света ми преобърна, щом се появи. Толкова съм щастлива, че ми иде да пея, от лудост по тебе направо щурея. Пощурявам когато те видя разбери, а когато те няма сякаш бодат ме с игли. Това, че те обичам не мога да го отричам, защото ще е една голяма лъжа. Какво мислите?
АнонименСънувах, че съм голяма
Здравейте, аз съм на 11 и половина. Преди 3 дни сънувах, че съм голяма и , че водя живота, който искам-бях завършила образование, работех като ветеринар имах две дъщери и съпруг и живеехме във голяма къща. Може ли някой да ми го разтълкува?