Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименНазад във времето
Здравейте. Сънувах сън,в който сякаш се бях върнала назад във времето. Реално нямам съзнателен спомен от това събитие. Сънувах,че съм на улицата на баба ми и наблюдавах къщите,знаейки,че до мен има камера и снима за телевизията.Изведнъж излезе вуйна ми,облечена като булка и започна да играе хоро,заедно с други сватбари.Виждах хора,които познавам,като деца,каквито са били тогава.В съня си мислех,че ще видя и себе си като дете,но не се видях.Мислех си,че ще видя и баща си сред роднините/той почина/,за да му се порадвам ,но и него не видях.Изведнъж някакъв глас ми каза:Г.Б. те харесва-познавам това момче,но не лично.Тогава се събудих.Как бихте изтълкували този сън?
АнонименСън с ангелска песен
Сънувах небе,раздирано от някакви странни светлини,нещо като падащи звезди.В съня си знаех,че тези светлини ще предизвикат дъждовна буря.Изведнъж заваля лекичко и започнах да чувам някаква песен-не точно църковна,по-скоро ангелска песен и ясно чух името "Мария".Помощ за тълкуване?
АнонименСън с НЛО
Сънят ми започва със светлини в небето-ярки,променящи се,и аз интуитивно знам,че това е НЛО. След това усещам,че нещо става с мен,започвам да се замайвам и усещам,че някой или нещо започва да "бърка" в главата ми.Аз съм толкова неадекватна,че не мога да стоя на краката си и сядам.Усещам как съзнанието ми се променя и аз някак си зная,че ще мога да предвиждам действията на околните и да чета мислите им.Всичко свършва изведнъж,както е започнало,аз съм плувнала в пот/в съня си/ и съм страшно объркана от преживяното.
АнонименНавсякъде виждах духове - познати и непознати
Сънувах,че съм някакъв хотел и виждах духове на непознати хора,дори разговарях с тях,но никой друг не ги виждаше. Сънувах и духовете на починали близки-баба ми и чичо ми-Чичо ми го виждах да крачи зад някаква врата,а баба ми я чувах да се кара с някакъв шофьор за мъжа ми-да го вземал навреме,да не закъснявал,когато се прибира.След това баба ми дойде при мен и аз започнах да й се карам,че е крещяла така на човека/шофьора/,а тя започна да се оправдава.В същият момент видях мъжът ми и синът ми,идващи към мен,държейки се за ръце. Малко ме притесняват тези сънища с починали хора,духове....много зачестиха... Някой може ли да ми разтълкува този сън?
АнонименОбсебена от демон - тълкуване?
Сънувах,че съм обсебена от демон и една позната се опитва да го прогони,но неуспя.След това сънувах починалата ми баба,която ми казва да не ям месо и ми даде 2 филии хляб,които аз взех.
АнонименСънувах ръцете си отекли и подути
Сънувах, че боядисвам косата на сина ми с червена боя за коса и от боята ръцете ми отекоха страшно много.На лявата ми ръка липсваха 2 пръста. Можете ли да ми го разтълкувате?
АнонименНякой ми каза Обичам те
Здравейте.Някой може ли да ми разтълкува съня:Сънувам,че съм в чужда къща.Имам една кошница с червени ябълки.В същия момент започвам да събирам дрехи,за които знам,че са мои и започвам да ги слагам в кошницата при ябълките..Изведнъж вратата на стаята се отваря и чувам думите "Обичам те".Не знам кой ги казва,не се обръщам,а продължавам да събирам дрехите си.