Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Назад във времето

Назад във времето

• 25.11.14 06:52#1ВеселкаВеселкаРегистрация: 31.08.13Град: БотевградОтговори: 1Назад във времетоЗдравейте. Сънувах сън,в който сякаш се бях върнала назад във времето. Реално нямам съзнателен спомен от това събитие. Сънувах,че съм на улицата на баба ми и наблюдавах къщите,знаейки,че до мен има камера и снима за телевизията.Изведнъж излезе вуйна ми,облечена като булка и започна да играе хоро,заедно с други сватбари.Виждах хора,които познавам,като деца,каквито са били тогава.В съня си мислех,че ще видя и себе си като дете,но не се видях.Мислех си,че ще видя и баща си сред роднините/той почина/,за да му се порадвам ,но и него не видях.Изведнъж някакъв глас ми каза:Г.Б. те харесва-познавам това момче,но не лично.Тогава се събудих.Как бихте изтълкували този сън?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.11.14 06:03#2БарниБарниРегистрация: 19.03.12Град: ВарнаОтговори: 102от: Назад във времетоЧе си падаш по Габриел или Галю...Този Г.Б.Това е смисълът,имаш желание спрямо него.
    За останалото не ти е нужно много информация,но все пак ако искаш Несигурни данни напиши в сановника:

сватба
    роднини
    хоро

И провери значението...Piece of cake
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest