Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми

Моите форумни теми

АнонименЧовекът в бяло със зловещия смях и цигарата, която никога не свършва.
Преди 4-5-(6)години (тогава да съм била на около 9-10-11г. а братовчетките ми..едната на 12 другата на 13) беше това странно нещо което ми се случи, заради което ми ляха куршум.: Една вечер докато си играехме с братовчетките ми (Я-К) на карти горе в коридора на къщата, Я предложи да си разкаваме страшни истории. Започнахме ние докато изведнъж не чухме от съседната стая шум (а точно тогава всички бяха на първия етаж, нямаше никой горе, освен ние трите), който ни изплаши до смърт. Побегнахме на долу по стълбите към децката стая и когато влязохме, заключихме вратата. Мина време, бяхме забравили тази случка .... докато аз не започнах да виждам нещо...някого... . (Горната част на вратата беше стъклена, но не се виждаше добре през стъклото, гледката през него беше замъглена...), но за сметка на това, докато си седях на децкото легло, погледнах към стъклото на вратата.. и тогава видях много възрастен мъж, който беше облечен в бяло, с дълга брада до може би гърдите му и с цигара във устата, когато го видях си потърках очите и пак погледнах, но той беше още там и ме гледаше, смееше се и пушеше цигарата (която никога не свършваше), и най-странното е че го виждах навсякъде.. във всяко отражение..огледало,стъкло на врата, телефон,телевизор и др. Докато не изпаднах в някакъв ужас..тогава не се отделях дори за миг от братовчетките си (понеже прекарвах повечето си време с тях), разказахме това на нашите но те не вярваха.. докато не ме забелязаха наистина колко зле изглеждам (най-вече психически) и след време ми ляха куршум... от което имаше ефект.. вече не го виждах този човек, нито усещах присъствието му. Но странните неща в живота ми и до ден днешен не спират да се случват,но ги приемам като част от нашия свят и не им обръщам особенно внимание. Смисъл такъв не им обръщам внимание защото знам, че пак ще се случи нещо странно може би днес , утре , в други ден, кой знае..и знам че след всяка една случка ще има нова..не знам за вас хора, но аз вярвам във такива неща (духове, призраци дори и може би магий)аз по точно ги наричам ИСТИНСКИ превидения. По друг начин немога да го обясня това последното, надявам се, че донякъде сте го разбрали и ще се радвам да оставите някакъв коментар..или да разкажете някоя ваша случка, която малко хора знаят за нея или може би никой не знае.(МИР)
АнонименСънувах, че съм бременна.
Два пъти ми се случи да сънувам, че съм бременна (доколкото си спомням, че са били 2пъти ;д) странното е, че ми харесваше това, в съня си бях много щастлива от факта, че ще си имам бебче. А съм чувала, че когато една жена сънува, че е бременна това е знак за приближаваща смърт. И най-странното е, че след като сънувах това имаше мъртви хора...видях в интернет катастрофа с лек автомобил, жертвите бяха ДЕЦА. Известен актьор почина и другото което разбрах е, че момиче на около 21-22 години е починало. Не знам има ли връзка със съня ми или е просто съвпадение,но е странно. МИР НА ПРАХА ИМ...
АнонименЛетене на сън
Преди 1-2 години постоянно сънувах, че летя беше толкова реално.Нещо вълшебно просто. Когато се събудех имах чувството, че наистина ще полетя. Може ли някой които е по запознат със сънищата да ми каже какво означава това да сънуваш, че летиш?