Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми

Моите форумни теми

АнонименКажете ми как да се развали тази магия
Здравейте! Тук говоря за нещо много сериозно. До колкото знам от баща ми е имало опити да ни се прави магия. Дядо ми е намерил в неговата стая някакви конци, прежди. . . хвърлил ги е, но не са изгорени. Магията (ако има такава) не е развалена. Кажете ми как може да се развали? ?
АнонименАнгелите или Господ?
Здравейте на всички! Искам да ви попитам дали е грешно да вярваш в Ангелите, освен в Господ или трябва само в Бог да се вярва? Аз искам да вярвам и ако го правя на кого трябва да се моля? Моля разкажете ми малко за Ангелите! Благодаря ви предварително
АнонименПотърсете ме за помощ
Здравейте на всички! Скоро аз открих своите ясновидски сподобности. Пиша това ,за да помогна на всеки безплатно! Искам да помогна на хората ,които имат нужда от мен .Всички неща ,които пречувствам са истина.Можете да ми се доверите!
АнонименПреследва ме в мисълта ми
В началото на май слушах песните на една група. Разбира се тя е много стара ,но има нещо много гадно. Единият от вокалите е наистина много красив (бил е ) и това лице непрекъснато ме преследва в мислите ми (той е жив разбира се ) и е наистина много позитивен и усмихнат. Казвам си ,че като се оженя искам мъжът ми да бъде като него ,но това адски много ме дразни ,защото непрекъснато мисля за него. Кажете ми какво да правя!? :yawn: :yawn: