- 28.10.13 01:49#1Ангелите или Господ?Здравейте на всички! Искам да ви попитам дали е грешно да вярваш в Ангелите, освен в Господ или трябва само в Бог да се вярва? Аз искам да вярвам и ако го правя на кого трябва да се моля? Моля разкажете ми малко за Ангелите! Благодаря ви предварителноОтговорОтговор с цитат
- 29.10.13 01:08#2от: Ангелите или Господ?Estrella64 :Здравейте на всички! Искам да ви попитам дали е грешно да вярваш в Ангелите, освен в Господ или трябва само в Бог да се вярва? Аз искам да вярвам и ако го правя на кого трябва да се моля? Моля разкажете ми малко за Ангелите! Благодаря ви предварително
проблемът е в това че ако се молиш на ангелите не знаеш на кой се молиш.ами ако е паднал ангел значи е демон.сигурна ли си на кого се молиш.пък господ си е един.той е създал ангелите.пии вода от извора .
ОтговорОтговор с цитат - 31.10.13 05:43#3от: Ангелите или Господ?Всеки православен християнин при кръщението си получава личен ангел-пазител, който винаги е с него и ако си кръстена, може да му се молиш с обръщението "Ангеле мой, ...".
Освен личния ангел-пазител, Православната църква почита Седем свети архангели, които стоят пред престола Господен. Това са : Михаил, Гавриил, Рафаил, Уриил, Салатиил, Йехудиил, Варахиил. На тях също можеш да се молиш, като палиш свещ в църквата.
А разните "ангелски" карти и призоваването на "ангели" с ритуали са дяволски и вещерски ритуали, от които ще си патиш много!ОтговорОтговор с цитат - 08.12.13 05:46#4от: Ангелите или Господ?Какво гласи 1 от заповедите в библията?
Да нямаш други богове освен мене!
Следователно е грешно.
Ангели има,но Бог трябва да е на 1място.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest