Sanovnik.bg»Форум»Астрология и Нумерология»Автоматизиран хороскоп

Автоматизиран хороскоп

  • 15.03.15 11:53#1AdminAdminАдминистраторРегистрация: 04.10.08Град: -Отговори: 10Автоматизиран хороскопЗдравейте,

    бихме желали да пуснем хороскопи на сайта, затова ще се радваме да споделите вашето мнение ако имате опит с това.

    Много сайтове имат хороскопи, които на случаен принцип съставят хороскопа за зодията, което напрактика е пълна заблуда за читателите.

    Ако един астролог съставя един хороскоп въз основа на определени правила, то сигурен съм, че тези правила могат да се автоматизират. Т.е. според съответната зодия или датата на раждане и датата, за която се съставя хороскопа, трябва да се изчисли местоположението на звездите и това местоположение да се тълкува за различните зодии.

    Предполагам, че правилата за изчисление не са малко, но с вашите съвети и малко упоритост съм сигурен, че може да се направи. ps:

    Екипът на Съновник.бг е благодарен за всички идеи и предложения!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 22.08.11 03:49#2GrishaGrishaНовакРегистрация: 12.08.11Град: -Отговори: 19от: Автоматизиран хороскопЗдравейте.

    Нямам положителен опит от автоматизираните хороскопи, но скоро попаднах на един сайт за хиромантия, който е направен добре:

    http://horo.mail.ru/chiromancy.html

    Надявам се да бъде полезен като идея.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.09.11 02:38#3ЕваЕваНовакРегистрация: 24.04.11Град: -Отговори: 5от: Автоматизиран хороскопМоят го проверявам в astro5.net. ОтговорОтговор с цитат
  • 07.01.12 05:14#4АлексАлексНовакРегистрация: 11.10.11Град: ВарнаОтговори: 112от: Автоматизиран хороскопСпоред мен това е хубава идея.Аз не следя точно хороскопите, но чета характеристиките на зодиите.Можете да пуснете такава..графа във всеки профил, за да може всеки регистриран в този сайт да си чете хороскопа или характеристиката на зодията. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest