Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Странно огледало, което ме плаши

Странно огледало, което ме плаши

Странно огледало, което ме плаши
Здравейте!
Аз съм малка, но вярвам в духове.
Един път, когато не бях само аз в къщата, а и мама, аз бях сама в стаята си. Знаете как, майките отварят вратата и оставят светнато, нали? Е, и моята го бе направила. По едно време чух странен шум от някакво счупване. Майка ми бе в другата стая и аз, както всеки, си помислих, че е от там. Отидох до вратата и почуках. Усетих тръпка по тялото и как някой ме сграбчва за врата. Майко как се уплаших! ! !

Обърнах се и зад мен имаше едно малко огледало. В него сякаш бе запечатана някаква жена която крещи и изражението ѝ бе сякаш мрази това, че съм свободна. Огледалото падна, но не се струши! Сякаш просто изчезна в облак мъгла.

Когато влязох в стаята на майка ми тя сякаш онемя. Каза че по врата ми има червени белези. И тогава си спомних как в първи клас викахме Къравата Мери. То нали знаете че всеки го прави и ние като най- глупавите го направихме!
Моля Ви помогнете ми да се справя с този демон или призрак. Той може да нарани семейството ми както наранини и мен.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Поля
Поля
10.04.2014 21:38
боже мой, първо разкарай това огледало и после пречисти себе си и къщата. не се шегувам, с духове не трябва да се бъзикаш. ...точно такива червени белези е имало и по ковчега й. пречистването се прави по религиозното ти разбиране, светена вода, морска вода, аури, и т.н....не се страхувай, хранят се със страх. пиши ми за още инфо. сериозно, искам да помогна
1
0
Dans.BG
Dans.BG
31.03.2014 23:57
Аз имам по добра идея посещавай всеки ден ще ти помогнат ;)
1
0
Зетабета
Зетабета
30.03.2014 15:30
Здравей! Не мисля,че "кървавата Мери" те е посетила.На всяка цена трябва да отидеш с майка ти и всеки четвъртък да ти четат Киприяновите молитви!Три недели подред трябва да си поръчаш молебен за здраве,в три различни църкви в един и същи ден неделя,в едно и също време!!! Във две от църквите да ти запалят свещица и да стоят до края на молебена,щом свърши службата свеща не се духа,а се гаси с пръсти или се изчаква да изгори до край,не се пуска на земята в леген с вода или пясък,оставя се пред иконата на Исус.Ти самата ще направиш същото в третата църква,като останалата свещ занесеш в къщи и я оставиш да изгори докрай пред иконата в дома ти.Подобни агресивни"посещения"не ся рядкост,но тябва да се предпазваме,като всеки месец домът се почиства добре и пода се измива със светена вода,която не се изхвърля в тоалетната,а се излива до дърво далеч от дома или във река,като се казва-където водата-натам и злото.Носи със себе си тамян и сложи от него под възглавницата си.Всичко добро ти желая!
1
2
Светла
Светла
29.03.2014 20:09
Не може да ни леят куршуми и да се надяваме на помощ от Бог чрез Василиеви молитви-това е една заблуда- или само молитви или нищо,Бог е против тези дето баят, гадаят и пр.
5
3
Григор
Григор
29.03.2014 20:23
Аз това имах в предвид - Или само молитви или Леенето на куршум. Но не съм изяснил. Можете да пробвате с разширяването на аурата, за което писах. При мен действа, но после духовете се връщат. За това имам и астрален балон. Може и разширяването на аурата да се повтори.
2
1
Григор
Григор
29.03.2014 19:40
Ако искаш да се предпазиш само ти - Можеш да си направиш астрален балон - когато си спокойна и защитена се отпусни, затвори очи и почакай мислите ти да се успокоят... Тогава си представи тялото си и как около него има нещо като балон с яйцевидна форма, който е толкова голям че в него се събира цялото ти тяло... представи си и усети как този балон е цял, непрекъснат, блестящ в ярка бяла светлина... Отдели време да си го представиш много детайлно и да почувстваш КАК СЪЩЕСТВУВА И ДА УСЕТИШ, ЧЕ СИ ЗАЩИТЕНА...
1
1
Григор
Григор
29.03.2014 19:44
3. Ако нищо не ти подейства - вече трябва да се направи ритуал с леене на куршум 3 пъти, И казване на Василевите молитви 3 пъти в църква.
2
3
Григор
Григор
29.03.2014 19:42
2. Разширение на аурата - това вече ще ти помогне да разкараш демоните мигновено...

Представи си аурата около тялото си като огромна енергийна обвивка която ти можеш да контролираш.... представи си как тя се концентрира и става все по силна и по твърда, след което си представи как много бързо тя се разширява на огромно разстояние помитайки всичко по пътя си.
Имах преди подобни проблеми и използвах този метод - действа безотказно, но трябва наистина много добре да си представиш всичко!
2
1