Розова каляска

Розова каляска
Сънувах се в един замък. Там имаше едно момиче, което беше с мъж, който не обича. А мъжът, който исках аз, не ме искаше, а искаше нея.

След това видях няколко момичета да се бият за него в една река. Аз бях на моста, а момчето беше между тях да се опита да ги успокои.

Когато се приближих, те спряха, излезнаха от реката и аз казах:"Как може да изберат такива като тях ?"

И се качихме в една розова каляска. В момента, в които аз се качих в каляската, видях краката си в бели обувки и бяла сатенена рокля.

Сякаш се превърнах в булка и заминахме. След това се озовах в един магазин за сушени плодове, захарни бонбони.

Бяха ме избрали за продавачка и ми обясняваха как да работя с кантара. Шефката ми беше много строга.

Сънувах, че ме пита:"Ти ли си момичето с ужасно високата температура" ? И аз и казах:"Не знам може и аз да съм това момиче".

След това вече работех в магазина.
Бихте ли ми казали какво може да означава този сън, защото аз сега наистина си търся работа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Незнакомка
Незнакомка
27.01.2010 10:02
Сънят е директен израз на неспокойните ти мисли, страхове и тайни желания. Каляската и замъкът са израз на подсъзнанието на всяко момиче, което се идентифицира с пепеляшка. Означава мечтателната ти природа и желание да се задомиш, чакаш своя принц. Останалите неразбории с момчето и жените около него, са освобождаване на подсъзнанието ти от огорчението или страха, че това момче не те харесва. Намирането на работа в магазина е израз на търсенията ти на работа. Всичко това в един букет означава, че трябва да се поуспокоиш и оставиш нещата, които искаш да ти се случат.
0
0
дануша
дануша
22.01.2010 11:56
Това е сън с много различни символи.Най – добре да прочетеш за всеки един символ поотделно. Аз веднъж сънувах, че работя и на другия ден ме съкратиха от работа. След това сънувах, че работя като сервитьорка и прочетох, че това означава бързи пари, но спечелени по неприятен начин. И действително, на Нова година мих чинии в един ресторант и получих 120 евро за един ден (живея в Австрия).
0
0