Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Хванах змия с ръцете си

Хванах змия с ръцете си

Хванах змия с ръцете си
Сънувах, че бягам в един град, бягах от някого. Видях една огромна къща и се скрих вътре. На вратата искаше да ме сграбчи едно момче, но не успя.

Влезнах в къщата, качих се по стълбите, а горе ме чакаше един стар познат - учител от училище. Много се зарадвах като го видях.

Попитах за жена му, която ми е бивша класна и той започна да ми обяснява как тя му била изневерявала и аз се изненадах.

След това се озовах на един диван в тази къща. Учителят ми беше седнал със съпругата си и и казваше колко много я обича. И чух само:"сега отново заедно ли сме" ?

А аз стоях до дъщеря им, която в съня ми бе много близка моя приятелка. Беше ми казала нещо, от което се бях разплакала и я попитах "защо", а тя само мълчеше.

До нея стоеше едно момче. Тя не го познаваше и те двамата нямаха нищо общо, той просто стоеше там.

След това, пак започнах да бягам. Бързах за някъде, исках да стигна до някакво място и минах през какво ли не и се озовах в един бустан.

Около крака ми се уви една сиво-черна змия. Искаше да ме ухапе, аз даже видях зъбите и. Хванах я с ръцете си и я стисках здраво за да не ме ухапе.

Понеже се страхувах, започнах да викам за помощ. Виках, но в началото никoй не ме чуваше. После дойде една жена и хвана ръцете ми здраво и ми помогна да изхвърлим змията отвъд оградата.

Тя не беше дълга, но беше дебела. След това бях в града. Вече беше вечер и се показа луната. С мен имаше момиче на което казвах: "луната изгря, не ти ли харесва" ?

А тя ми каза: "не", а аз отговорих:"аз обожавам луната". Тази луна се скриваше в някакви облаци, ту се появяваше, ту изчезваше и се движеше много бързо.

Ако някой може да разбере какво значи сънят ми, ще му благодаря. Дано не е на лошо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Незнакомка
Незнакомка
27.01.2010 10:11
Според мен, змията в съня ти е символ на прелъстяване. Това се доказва от момчето, което те е гонило, от разговора с твои познати, които си изневерявали, но се сдобрили. Да не преповтарям. Мисля, че ще срещнеш мъж, който ще те прелъсти/змията/ и ще имаш с него абсурдна любов. Твоята приятелка не харесва луната, а ти я харесваш. Луната е символ на любовта и луната ту изгрява, ту се скрива зад облаците - ту ще бъдеш щастлива, ту ще страдаш в тази любов. Най - добре е да внимаваш с кого започваш в скоро време връзка. Пази се от прелюбодеец и откровен прелъстител.
0
0
Марио Николов
Благодаря ти Петър.
0
0
Петър
Петър
18.01.2010 09:09
Качваш ли се на сън, на хубаво е. Видиш ли стар познат, на хубаво е. Змия, ако иска да те ухапе, на болест е. Но, щом сте я изхвърлили, няма страшно ! Успех!
0
0