Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Хванах крадци на сън

Хванах крадци на сън

Хванах крадци на сън
Снощи сънувах много необичаен сън. Вървях по някакъв площад с една близка приятелка. Прибирахме се от някъде до колкото си спомням. Беше също вечер.

Както вървяхме, ни спряха две момчета и поискаха цигара, но им казах че нямаме. Поискаха и пари, но пак им отговорих по същия начин.

Аз и Ели (моята приятелка) продължихме, но с по - забързани крачки. Изведнъж усетих, че нещо ни настига и в мига в които се обърнах, те тичаха към нас.

Ето я и другата странна част от съня. Изведнъж на мястото на моята приятелка се озовава брат ми. Мисля че бяхме в нещо като парк, имаше пейка и храсти до нас.

Тогава си спомням, че кипях от гняв и заповядвах на двамата крадци да върнат портмонето на брат ми, което бяха взели, както и останалите неща които бяха откраднали.

В същия момент покрай нас минаха 2 или 3 полицейски коли, които се насочваха към нас.(но нямам спомен да сме се обаждали на полиция).

Бях затиснала с крака си един от крадците и му нареждах да ми даде всичко, което е откраднал. Той се подчини, дадоха ми всичко и тръгнаха да бягат.

Бихте ли ми казали ,дали този сън има някаква символика или дали поне означава нещо ? Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
dimmmmm
dimmmmm
18.08.2011 00:58
Дам и двете сме инати, и двете контролираме съня и героите в него. Имах почти същия сън, ако искаш го виж във форума.
0
0