Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Вътре в мен има дух

Вътре в мен има дух

Вътре в мен има дух
В мен има дух преди три години осъзнах че е в мен тя започна да ми говори попитах я как се казва а тя ми каза Сехмет отмъстителката попитах я какво иска от мен а тя каза че аз съм нейния приемник след това започнах да сънувам че съм Египет и боговете са около мен сега 2014 тя ме кара да правя ужасни неща и тъй като духът и е на лъвица аз трябва да се държа като такава помогмете ми ! ! ! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 7
52
40
34
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари (18)

Изпрати
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
05.01.2014 06:48
Аз ти вярвам и само обръщането към Бог може да те избави от нея. Казвай си непрекъснато Господната молитва- Господи Исусе Христе сине Божий помилвай мене грешната/грешния/. Това да не ти слиза от устата и нещата ще се променят.Пожелавам ти успех.
5
5
lazy and crazy
lazy and crazy
04.01.2014 22:44
ОМГ,само това небях чела!Виж,неискам да те обиждам,но ме развесели искрено.Аз нети вярвам.Ще кажеш-"Щом не ти пука,защо пишеш коментар?"-защото е много добра история за Споделени историй-Фантазий.По-добре,ако не е истина(а то не е)като толкова ти се пише,неплаши малките деца които явно и без това ги мъчат големи душевни проблеми и сподели история като кажеш,че си я измислила.
9
2