Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Самолети, които се разбиват и убиват

Самолети, които се разбиват и убиват

Самолети,  които се разбиват и убиват
Не знам как мога да намеря тълкувание на съня си, но и аз тази нощ сънувах самолети. Сънят бе много ясен, хубав.

Виждах как излитат красиви, големи и моделни самолети, даже видях, че са на компанията "Луфтханза" / сигурно, заради билбордовете с тяхнон име, покрай които всеки ден минавам и поглеждам /.

Та излетя един самолет нависоко и изведнъж, той се насочи към една река / ден беше /, където се разглоби една част от него.

Предположих насън, че там държат багажите на пътниците, а остоналата част от самолета се отправи към пистата на летището.

Опасявах се, дали достатъчно бързо ще успее да кацне, но да успя и пътниците бяха напълно окей. Само дето багажа им остана в другата част от самолета, върху реката.

Скоро имах пътувания със самолет. За първи път ми беше и имах разни проблеми, може би затова са ми толкова интересни и сънищата за тях.

После видях друг сън. Как във Варна / аз съм от Варна / нахлуват военни модерни самолети и избиват мирното население без предупреждение.

И това ставаше докато нехайно, обличайки се насън за работа, погледнах през прозореца, уж да се порадвам на слънчевото време.

Ужасих се. Помислих, че почва война и много невинни ще измрат. Та пред мен убиха майка с дъщеричката й и чувах писъците на детето. Повярвайте ми беше ужасно.

Наистина се радвам, че засега живеем в относителен мир.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
анонимен
анонимен
08.01.2010 03:32
И аз веднъж имах видение в будно състояние. Запътен към Хотел Родина, "видях", че граждански самолет се врязва в него:" Халюцинаторен синдром ".
0
0
Митко
Митко
06.01.2010 22:46
Сънят ти е в следствие на емоциите, които си имала със самолети.

Иначе ако сънуваш, че летиш в самолет означава издигане, постигане на нещо.
0
0