Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Напоследък става нещо странно вкъщи

Напоследък става нещо странно вкъщи

Напоследък става нещо странно вкъщи
Напоследък става нещо странно вкъщи. Например днес бях у дома, сама и бях на компютъра и си пишех с една приятелка и изведнъж телевизора се пусна сам, а не сме му настройвали таймер.

Аз го изгасих, но след малко пак се пуска и това става винаги когато съм сама. Никога не става когато има някой в стаята. Но не само телевизора пуска се и радиото.

Това ми се случва от близо 2 месеца, но напоследък се засили. Почнах да виждам и сенки. Майка ми и баща ми не ми вярват, но аз съм сигурна . . сигурна съм, че тези неща ми се случват! ! . . Затова реших да споделя с вас, надявам се да ми помогнете.

Не съм правила никакви ритуали за викане на духове или такива неща. МОЛЯ ВИ КОМЕНТИРАЙТЕ! ИМАМ НУЖДА ОТ ПОМОЩ! :yawn:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (16)

Изпрати
malka
malka
24.10.2013 08:35
Ако, това ще те успокои и аз започнах да усещам и ето даже и сега на работа е с мен, усещам нечие духовно присъствие, от миналия петък 18.10.13г просто това присъствие показва и денем и нощем, че е до мен, виках и поп да освети къщата, палих свещи и правих помен на баба ми/лека й пръст/, че сега във вторник на 22.10.13 прави 5г от как се спомина, но странните пукания на предмети и уж случайно паднали неща до мен, дето току що съм оставила се случва постоянно, аз живея сама и повярвай ми направо умирах от ужас, сега търся някой да ми лее восък или куршум, надявам се всичко да се оправи, но поне не се случва само на теб,ако това те успокоява, остава ни да бъдем силни и каквото има да става ще става, както ти е писал/а Ради явно трябва да го приемем, желая ти всичко най-хубаво!
0
0
ради
ради
23.10.2013 20:36
1.Приеми, че това се случва и го приеми за нещо нормално. Знам, че това си е доста страшничко, но е факт. 2.Най-гадно е когато има нещо,което ти се случва и, когато го покажеш на някой, то изчезва. 3. Току що и аз видях една сянка но знам, че това е факт и вместо да се плаша от него,трябва да го приема!!! 4.(Съжелявам за това, което ще прочетеш..)Според мен би трябвало да се подготвиш за нещо по-голямо:/.
0
0
Ети Гълъбова
Ети Гълъбова
22.10.2013 15:22
Това се случи и с мен. В ноща след погребението на моя баща и на следващата нощ телевизорът се включи сам три пъти и по различно време. Нямаше включен таймер . Всъщност , таймера никога не е бил използван. На третата нощ отидах да спя в моята стая и взех с мен дистанционното. Майка ми остана в хола , близо до телевизора. Той отново започна да работи към 12 ч и дори започна сам да си сменя програмите. На другия ден извикахме свещеник, чете заупокойна молитва в къщи, поръси със светена вода ...и всичко приключи.
0
0
Suni Dani
Suni Dani
22.10.2013 12:09
Ако гледаш много страшни филми или четеш страшни неща може да е от психиката ти..Защото и аз бях така като четох тук разни неща за Дама пика, духове и т.н.и ме беше много страх, чак баба ми ля восък и какво да видя страшни форми.Много съм била уплашена.Но спрях да чета, да гледам разни неща и вече се поуспокоих, ако мисля за това и аз си представям, въобразявам, макар, че не съм виждала и не искам :)
И на мен ми се случи странно нещо, но забавно, капачката на 1 шише я търсех търсех а после я видях на шишето:D
Но пък това с телевизора..не знам.Странно.Послушай долуизброените коментари:) може пък тв да се е развалил.
0
0
Тодор
Тодор
22.10.2013 08:31
Случва се, когато в дома има демонично присъствие. Добре е в дома да се направи водосвет от свещенник. Ако това не помогне поразхвърляите да видите за направена магия. Внимавайте това са сериозни неща, които по-късно ммогат да доведат до някакви нещастия... Въпреки всичко запазете присъствие на духа!
0
0
ALusiana
ALusiana
21.10.2013 21:57
На колко години си, ако си между 12-16г може да е полтъргайст.
0
0
break.this
break.this
21.10.2013 21:24
Бъ-хъ-хъ-хъъ....мн. страшноо....и моя се телевизор се пуска сам ама не виждам сенки.....
0
0
Мими
Мими
21.10.2013 19:35
Не знам как да ти помогна.Но ако бях на твое място да не съм стъпила в къщата,ще спа на улицата;D:D
0
0