Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах бившият си

Сънувах бившият си

Сънувах бившият си
Здравейте.
Преди няколко дни сънувах бившият си приятел. Някъде преди месец осъзнах, че още го харесвам. Един ден мислих много за него и говорих с приятели и вечерта аз го сънувах. Сега ще ви разкажа съня си.

Значи аз бях в един ресторант, но никога преди в реалният живот не съм била там и дори не знам дали съществува. Та така, аз стоях там, но не помня с кого бях.

И по едно време няколко негови приятели, които в реалният живот никога не съм ги виждала, се появиха и в съня ми аз знаех, че те са му приятели. Веднага след тях влезе и той.

В съня ми той беше облечен така както беше и през деня (в реалността). В моят сън странното беше, че това, което се беше случило между нас в реалноста и причината да се разделим съществуваше и в съня.

Той седна до мен и започнахме да разговаряме. След това ние станахме и излязохме някъде навън. От съня ми не помня нищо повече.

Когато се събудих получих Дежа вю, че съм сънувала почти същият сън и преди. Разказах Ви го за да ми кажете какво всъщност означава.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ediinstwenaaa
Ediinstwenaaa
14.04.2011 18:55
Мисля, че нямаме никакъв шанс, защото опитах да говоря с него и преди, но без резултат. Инат си е и не може да ми прости дори и да знае, че ме харесва, което е така.
0
0
Ирена Лазарова
Означава, че искаш да си още с него. Обади му се, може пък да имате шанс.
0
0