Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Генезис и контролиране на съня

Генезис и контролиране на съня

Генезис и контролиране на съня
Здравейте! Казвам се Анна и съм на 18 години. От доста време стават доста. . . странни неща. Сънищата, които сънувам са доста ярки и реални. През последните 3 години, голяма част от сънищата ми се сбъдват, не точно по начина по който съм ги сънувала, но подобно и то малко след дадения сън.

Първите пъти предполагах, че е просто съвпадение, един вид интуиция или нещо подобно. Но след като това продължаваше, започнах да се притеснявам. След това сънищата ми започнаха да се променят. Понякога, доста рядко, се случваше да осъзная, че сънувам и да контролирам съня си за кратко, след което после с месеци не сънувах нищо.

И след време отново сънувам и контролирам съня си и отново после има затишие и така отново и отново. А напоследък, през последните 5-6 месеца, започнах да имам така наречения Генезиз, или още известен като сън в съня. Разбирам да го имам 1, може би 2 пъти, но при мен е постоянно. Имах сън в съня в съня.

Беше объркано, толкова странно, че просто не е истина. Събудих се от 2 си сън в 1 и там бях точно както спя, стаята бе тъмна, всичко беше идентично и толкова реално и щом станах и се видях в огледалото, се събудих в действителност и просто лежах и гледах, неспособна да определя дали отново сънувам или вече съм будна.

А днес, в деня в който пиша това, се случи най-странното - отново имах сън в съня, в който бях в болница и влязох в една стая, която беше пълна с празни легла, наредени до стената, с изключение на едно, на което лежеше русо момче със сини очи, адски бледо и уморено.

Тогава осъзнах, че отново контролирам съня си (чувството е наистина странно, не може да се сбърка) и нарочно поглеждах към всяко едно от празните легла, слагайки на тях нещо като копия на русото момче. След което отидох до него, хванах ръката му и седнах до него.

Той просто ме погледна и този сън в съня ми свърши, и се озовах на празно място, просто една бяла стая без нищо. Озърнах се, търсейки го, но него го нямаше и миг по-късно се събудих наистина. Беше ми странно и леко гадно, но тъй като вече свиквам с това, се опитах да не мисля много.

До преди малко. . . . Излязох до магазина и просто се шокирах, направо изгубих ума и дума като видях абсолютно същото момче, заклевам се, беше абсолютно същото. Същата руса коса, същите сини очи, само че не изглеждаше уморен. Подмина ме, аз просто стоях и го гледах шокирано. Това нормално ли е?

Никога преди не съм го виждала, нито на живо, нито на снимка, а след като го сънувах, той се появи от нищото! Ами тези сънища в съня ми? Ами контролирането на самите сънища? Всичко това нормално ли е? Трябва ли да направя нещо, защото наистина започва да ме става страх. . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
kamelia15
kamelia15
04.03.2014 18:23
Спокойно Ани.ОТ 8-10 годишна досега съм съм сънувала общо около 10макс. сънища които са ми се сбъдвали и се ужасявах от това,но спряха засега пък и свикнах с времето, също мога да си контролирам някои сънища и се радвам че го мога за да постъпя правилно в сънят си,но когато преди 2 вечери сънувах един мн. гаден кошмат се опитах да контролирам сънят си,но сякаш другият човек беше по силен и не успях. Не се плаши Ани,приеми това като дар.Не всички хора го могат това.Сбъдващите ти се сънищта помисли как трябва да ги тълкуваш,и прецени дали някои сънища изобщо си заслужават притеснението и тълкуването им, прецени дали е важно или не.Не се тревожи,просто някои от тези сънища се опитват да те подготвят за нещо или да ти подскажат отговорът на важен въпрос който ти си задаваш. Опитай се да разбереш какво точно се опитжат да ти кажат сънищата .Късмет
1
0
Hiu
Hiu
03.09.2013 08:16
Това е от наркотиците, да знаеш... Трябва да ги смениш.
3
1
Анонимна
Анонимна
03.09.2013 04:14
Здравей, Анна, имам подобен проблем. От къде да започна, преди около 5 години ми се случи следното нещо, в продължение на 2 седмици постоянно сънувах умрели хора (дори такива , които са живи по настоящем, също и непознати), чувствах се странно и не знаех защо ми се случва, но малко след това започнах да сънувам неща, които в последствие се сбъдваха (не бяха нещо особено, просто някакви моменти или думи), след това, както при теб имаше затишие, но след това започнах да ходя на сън, но не беше само това. Имаше моменти, в които не осъзнавах дали сънувам или ми се случва нещо реално, случи ми се да контролирам някои от сънищата си (забелязах, че най-често успявам, когато съм в просъница). Бях доста стресната и объркана, но след време започнах да го виждам като плюс, примирих се с мисълта че ми се случват такива неща и сега дори донякъде се радвам че ми се случва. За това не се стряскай, приемай го като нещо нормално и яко така да кажа. :)
0
1