Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»История за кървавата Мери

История за кървавата Мери

История за кървавата Мери
Имало в малко градче едно момичерна име Мери.Веджът непознат номер и звъни и и казва да му отвори защото той е на прозореца.Но тя не обръща внимание след не много време и звъни същия човек и й казва да му отвори че той е пред жилището и,но тя отново не обръща внимание.

След пет минути отново се позванява и й казва да му отвори защото той е пред вратата.В този момент Мери се оплашва и отваря.Влиза при нея страховит мъж и я накълцва на парченца.

След време гаджето и идва и я вижда.Оплашено отива при родителете и но не намира и тях.Три заплахи-три жертви.Затова наричат момичето "Кървавата Мери",защото всички от семейството и както и самата тя са в кръв и са мъртви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 11
54
42
33
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Fan of Steinbeck
Fan of Steinbeck
05.08.2013 11:22
Както е изразът, глупости на търкалета. Вземи отвори уики-то и чети информацията, която е дадена там за Мария първа Тюдор. Вземете се образовайте малко, бе, деца. Недейте само да дремете на тия компютри/ лаптопи/ телефони и да се ровите в нета безцелно...
Не ми се иска дори да си помисля какво ще стане, когато се наложи вие да поемете държавата...
2
0
Йоана
Йоана
04.08.2013 15:03
омг ти въобще знаеш ли коя е кървавата Мери
така понеже очевидно не знаеш ще ти кажа тя е Мария Тюдор и вероятно не знаеш и коя е тя затова можеш да потърсиш и сам в гугъл
1
1
madlen97
madlen97
03.08.2013 11:56
Понамали телевизията, не ти влияе особено добре...

Не е зле и да вземеш една малка книжка, на име " Правописен речник на Българският език" и да я погледнеш. Ако не знаеш от къде- има една стая( сграда), наречена "Библиотека". Ако не знаеш къде е, попитай чичко Гугъл. :)
1
0
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
02.08.2013 12:33
Страховито...
0
0