Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Починалата ми леля ми дава билка за чай

Починалата ми леля ми дава билка за чай

Починалата ми леля ми дава билка за чай
Сънувах леля Фота, която действително почина преди около две години. Отивах й на гости. Тя живееше в Добрич, в съседния на моя вход.

Когато отидох до входа й, си спомням беше заключено, но влязох, благодарение на това, че стъклената й част беше изпотрошена и успях да се промуша през дупката.

Качих се горе, всъщност се озовах горе, защото не си спомням как съм стигнала до там. Тя ми даде едно пликче и като откъсваше листенцата от някакво растение, ги пъхаше вътре.

Аз ги помирисах. Миришеха на някаква билка. Не ми каза каква беше билката и защо ми даваше листенца от нея, но знаех, че са за чай. Даде ми ги, за да пия чай.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Yanitsa
Yanitsa
16.12.2009 00:59
Аз също подкрепям тезата, че това е била пряка помощ от самата ти леля. Наистина трябва да разбереш какво ти е дала. Ако можеш намери тези билки и направи чай, който да изпиеш. Явно има защо. Дори сега да не знаеш причината, скоро ще ти стане ясна.
0
0
zikovu
zikovu
15.12.2009 21:02
Според мен сънищата с мъртвите указват директни неща, рядко са метафори на нещо. Леля ти ти е посочила как да преодолееш проблем или да се излекуваш от нещо. Без майтап, виж на какво растение са били листенцата, които си видяла в съня си и пий чай. Аз така мисля.
0
0